Hisarcık MYO'da Aşure Etkinliği

Eğitim 09.10.2018 - 12:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2660+ kez okundu.
 

Hisarcık MYO'da Aşure Etkinliği

Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksek Okulun da , aşure dağıtım etkinliği yapıldı.
Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulun' da , aşure dağıtım etkinliği yapıldı. Birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayı dolayısıyla, Hisarcık Meslek Yüksekokulunca aşure ikramı gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen aşure dağıtımı etkinliğine Hisarcık Kaymakamı Furkan BAŞAR, Garnizon Komutanı Hakan ÖZGÜL, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih ÇALIŞKAN, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mehmet AKBULUT, Hisarcık Meslek Yüksek Okulumuz Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet DANIŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Emre ŞEN, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, Kurum Amirleri, Meslek Yüksekokulmuz akademik ve idari personeli ve öğrencileri katıldı. Muharrem ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirten Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Öğretim  Görevlisi Ahmet DANIŞ, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin yaşandığı mübarek Muharrem ayında, paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz” dedi.
Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksek Okulun da , aşure dağıtım etkinliği yapıldı.

Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulun' da , aşure dağıtım etkinliği yapıldı.

Birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayı dolayısıyla, Hisarcık Meslek Yüksekokulunca aşure ikramı gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen aşure dağıtımı etkinliğine Hisarcık Kaymakamı Furkan BAŞAR, Garnizon Komutanı Hakan ÖZGÜL, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih ÇALIŞKAN, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mehmet AKBULUT, Hisarcık Meslek Yüksek Okulumuz Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet DANIŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Emre ŞEN, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, Kurum Amirleri, Meslek Yüksekokulmuz akademik ve idari personeli ve öğrencileri katıldı.

Muharrem ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirten Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Öğretim  Görevlisi Ahmet DANIŞ, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin yaşandığı mübarek Muharrem ayında, paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.