Hisarcık, Kariyer Planlama ve İş Yaşamına Hazır

Eğitim 09.03.2020 - 14:42, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4119+ kez okundu.
 

Hisarcık, Kariyer Planlama ve İş Yaşamına Hazır

DPÜ-KAMER ve İŞKUR‘un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerlerinin 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde Hisarcık Meslek Yüksekokulunda devam edildi.
DPÜ-KAMER ve İŞKUR‘un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerlerinin 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde Hisarcık Meslek Yüksekokulunda devam edildi. Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversite Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve faaliyetlerine 26 Kasım 2018 itibariyle başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler aktaran Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Agahoğlu tarafından öğrencilere Etkili İletişim, Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri seminerleri verildi. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Agahoğlu tarafından öğrencilere İş olanakları, Girişimcilik Kursları, Staj Projeleri ve diğer İŞKUR hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılıp öğrencilerin İŞKUR’ a kayıt olmaları sağlandı. Mesleki Eğitim Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, Girişimcilik Eğitim Programları, Kendi İşini Kurma Projeleri, Çalışanların Mesleki Eğitimi, Toplum Yararına Programlar (TYP) konularında eğitimler verildi. Seminer sonunda Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış, konuşmacılar Ebeoğlugil ve Agahoğlu’na teşekkür ederek yaptıkları katkılar ve ilgili faaliyetlerin Üniversitemizin tüm birimlerinde yaygınlaştırılmasından dolayı mutluluklarını ifade ettiler. DPÜ-KAMER ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerine, (Kariyer Planlama, Etkili İletişim, İş Yaşamına Hazırlık, Mülakat Teknikleri, İş arama Becerileri ve CV Yazma) Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış, Müdür Yardımcısı Arif Emre Şen, Müdür Yardımcısı Burak Kavaslar, Yüksekokulu Sekreteri Arif Köylü, Hisarcık Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Hüseyin Yılmaz. Öğretim Görevlileri Hisarcık Kariyer ve Gelişim Topluluğu öğrencileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Seminere yoğun katılım ve ilgi gösteren öğrencilerimize seminer sonunda teşekkür edildi. - DORUK
DPÜ-KAMER ve İŞKUR‘un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerlerinin 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde Hisarcık Meslek Yüksekokulunda devam edildi.

DPÜ-KAMER ve İŞKUR‘un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerlerinin 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde Hisarcık Meslek Yüksekokulunda devam edildi.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversite Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve faaliyetlerine 26 Kasım 2018 itibariyle başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler aktaran Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Agahoğlu tarafından öğrencilere Etkili İletişim, Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri seminerleri verildi. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Agahoğlu tarafından öğrencilere İş olanakları, Girişimcilik Kursları, Staj Projeleri ve diğer İŞKUR hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılıp öğrencilerin İŞKUR’ a kayıt olmaları sağlandı. Mesleki Eğitim Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, Girişimcilik Eğitim Programları, Kendi İşini Kurma Projeleri, Çalışanların Mesleki Eğitimi, Toplum Yararına Programlar (TYP) konularında eğitimler verildi.

Seminer sonunda Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış, konuşmacılar Ebeoğlugil ve Agahoğlu’na teşekkür ederek yaptıkları katkılar ve ilgili faaliyetlerin Üniversitemizin tüm birimlerinde yaygınlaştırılmasından dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

DPÜ-KAMER ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerine, (Kariyer Planlama, Etkili İletişim, İş Yaşamına Hazırlık, Mülakat Teknikleri, İş arama Becerileri ve CV Yazma) Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış, Müdür Yardımcısı Arif Emre Şen, Müdür Yardımcısı Burak Kavaslar, Yüksekokulu Sekreteri Arif Köylü, Hisarcık Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Hüseyin Yılmaz. Öğretim Görevlileri Hisarcık Kariyer ve Gelişim Topluluğu öğrencileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Seminere yoğun katılım ve ilgi gösteren öğrencilerimize seminer sonunda teşekkür edildi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.