Hilmi BİRCAN, AK Parti Gediz Belediye Başkan A.Adayı

Siyaset 11.11.2018 - 16:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1776+ kez okundu.
 

Hilmi BİRCAN, AK Parti Gediz Belediye Başkan A.Adayı

Kart 43 Müdürü Hilmi BİRCAN, AK Parti'den Gediz Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
Bilgi birikim ve tecrübelerini Gediz'e hizmet etmek için Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Gediz Belediye Başkanlığına talip olduğunu bildiren AK Parti Gediz Belediye Başkan A. Adaylığını yapan Hilmi BİRCAN, yapmış olduğu açıklamada: "Saygıdeğer İlçe Başkanım, AK Parti Teşkilatımızın değerli üyeleri yerel yönetimlerimizin değerli mensupları, değerli basın mensubu temsilcilerimiz ve muhterem Gedizli hemşerilerim. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.             Çok değerli dava arkadaşlarım. Partimiz göreve geldiği günden bu yana ülkemizi nereden nereye getirdiğini hep beraber şahit olduk. hayal denilen hizmetleri, iç ve dış mihrakların engellemelerine rağmen Adalet ve Kalkınma Partisi olarak tek tek milletine verdiği sözleri yerine getirmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu büyük hizmetleri yapan Liderimiz; Cumhurbaşkanımız, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Değerli dava arkadaşlarım hemşerilerim hepinizin bildiği gibi Gediz Kayaköy’de doğup İlk ve Ortaokulu Kayaköyde, Liseyi de Gediz’de okuduktan sonra Anadolu üniversitesi ön lisans sosyal bilimler bölümünden mezun oldum. Gediz İlçemizde yıllarca esnaflık yaptım. Kayaköy Beldemizin kurucu Belediye Başkanı olarak 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Şu anda Özel Sektörde Üst Yönetici olarak görev yapmaktayım. Bilgi birikim ve tecrübelerimi Gediz’imize hizmet etmek için Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde Gediz belediye Başkanlığı aday adaylığına talip oldum. Bugün burada Allah’ın izniyle Gediz Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatı yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Çıktığımız bu kutlu davanın yolunda Rabbim bizleri mahcup etmesin İnşallah. Gediz’imize bu güne kadar bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Her birine ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım. Ahirete intikal edenlerimizide Allahtan rahmet niyaz ederim. Hayatta olanlara sağlık sıhhat afiyet dilerim. Değerli Hemşerilerim bizlerin gayesi birlik beraberlik içinde Gediz’imize daha fazla hizmet edip.  Gediz’imizi daha iyi yaşanır müreffeh bir ilçe yapmaktır. Allah’ın birçok nimeti Gediz’imiz de bulunmaktadır. Coğrafi konumu iklimi yer altı ve yer üstü kaynakları murat dağı, ılıca gibi eşsiz değer ve güzellikleriyle buralara yapılacak doğru ve gerçekçi projelerle Gediz ilçemiz Kütahya’nın incisi ve gözde merkezi olacaktır. Ekonomik ve sosyal anlamda canlanacak, gençlerimize umut ışığı olacaktır. Göç veren değil göç alan gelişen büyüyen ilçe olacaktır. Çıkmış olduğumuz yolda bizden desteğini esirgemeyen dostlarımıza bize gönül veren ve inanan dava arkadaşlarımıza teşekkür eder dualarını istirham ederim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Allaha emanet olun selam ve saygılarımla. HERŞEY GEDİZ İÇİN." dedi. - DORUK
Kart 43 Müdürü Hilmi BİRCAN, AK Parti'den Gediz Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Bilgi birikim ve tecrübelerini Gediz'e hizmet etmek için Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Gediz Belediye Başkanlığına talip olduğunu bildiren AK Parti Gediz Belediye Başkan A. Adaylığını yapan Hilmi BİRCAN, yapmış olduğu açıklamada: "Saygıdeğer İlçe Başkanım, AK Parti Teşkilatımızın değerli üyeleri yerel yönetimlerimizin değerli mensupları, değerli basın mensubu temsilcilerimiz ve muhterem Gedizli hemşerilerim.

Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

            Çok değerli dava arkadaşlarım. Partimiz göreve geldiği günden bu yana ülkemizi nereden nereye getirdiğini hep beraber şahit olduk. hayal denilen hizmetleri, iç ve dış mihrakların engellemelerine rağmen Adalet ve Kalkınma Partisi olarak tek tek milletine verdiği sözleri yerine getirmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu büyük hizmetleri yapan Liderimiz; Cumhurbaşkanımız, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Değerli dava arkadaşlarım hemşerilerim hepinizin bildiği gibi Gediz Kayaköy’de doğup İlk ve Ortaokulu Kayaköyde, Liseyi de Gediz’de okuduktan sonra Anadolu üniversitesi ön lisans sosyal bilimler bölümünden mezun oldum. Gediz İlçemizde yıllarca esnaflık yaptım. Kayaköy Beldemizin kurucu Belediye Başkanı olarak 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Şu anda Özel Sektörde Üst Yönetici olarak görev yapmaktayım.

Bilgi birikim ve tecrübelerimi Gediz’imize hizmet etmek için Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde Gediz belediye Başkanlığı aday adaylığına talip oldum. Bugün burada Allah’ın izniyle Gediz Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatı yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Çıktığımız bu kutlu davanın yolunda Rabbim bizleri mahcup etmesin İnşallah.

Gediz’imize bu güne kadar bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Her birine ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım. Ahirete intikal edenlerimizide Allahtan rahmet niyaz ederim. Hayatta olanlara sağlık sıhhat afiyet dilerim.

Değerli Hemşerilerim bizlerin gayesi birlik beraberlik içinde Gediz’imize daha fazla hizmet edip.  Gediz’imizi daha iyi yaşanır müreffeh bir ilçe yapmaktır.

Allah’ın birçok nimeti Gediz’imiz de bulunmaktadır. Coğrafi konumu iklimi yer altı ve yer üstü kaynakları murat dağı, ılıca gibi eşsiz değer ve güzellikleriyle buralara yapılacak doğru ve gerçekçi projelerle Gediz ilçemiz Kütahya’nın incisi ve gözde merkezi olacaktır. Ekonomik ve sosyal anlamda canlanacak, gençlerimize umut ışığı olacaktır. Göç veren değil göç alan gelişen büyüyen ilçe olacaktır.

Çıkmış olduğumuz yolda bizden desteğini esirgemeyen dostlarımıza bize gönül veren ve inanan dava arkadaşlarımıza teşekkür eder dualarını istirham ederim.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Allaha emanet olun selam ve saygılarımla.

HERŞEY GEDİZ İÇİN." dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.