Hemşerimiz ÖZHAN, TKİ Daire Başkanı

Güncel 21.10.2020 - 12:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2512+ kez okundu.
 

Hemşerimiz ÖZHAN, TKİ Daire Başkanı

Kütahya'nın Emet ilçesinden olan hemşerimiz Hüsnü Erhan ÖZHAN, Enerji Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Daire Başkanlığına atandı.
Kütahya'nın Emet ilçesinden olan hemşerimiz Hüsnü Erhan ÖZHAN, Enerji Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Daire Başkanlığına atandı. En son Çanakkale Çan TKİ İşletme Müdürlüğü yapan Hüsnü Erhan ÖZHAN, Türkiye Kömür İşletmeleri İşletme Daire Başkanı olarak atanmıştır. Daire Başkanı olan Hüsnü Erhan ÖZHAN, 1969 yılında Kütahya ili Emet ilçesinde doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Emet ilçesinde tamamlamıştır. 1986 yılında girmiş olduğu Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünden, 1991 yılında derece ile mezun olmuştur. TKİ Kurumu burslu öğrencisi olması nedeniyle aynı yıl TKİ Genel Müdürlüğü Seyitömer Linyit İşletmesi Müessese Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Müessese Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla Vardiya Mühendisliği, Ocak Mühendisliği, İstihsal Başmühendisliği, Etüd Proje Şube Müdürlüğü, İstihsal Şube Müdürlüğü ve Müessese Müdür Yardımcılığı (Elektro-Mekanik) görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılı Ekim ayı itibariyle SLİ İşletme Müdürlüğünün EÜAŞ'a bağlanması sebebi ile EÜAŞ bünyesinde; 2012-2018 yılları arasında SLİ İşletme Müdür Yardımcılığı, Seyitömer Takip ve Koordinasyon Müdür Yardımcılığı, Seyitömer Takip ve Koordinasyon Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2018 yılı Haziran ayı itibariyle TKİ Genel Müdürlüğü GLİ İşletme Müdürlüğüne Başuzman olarak atanmıştır. 02/09/2019 tarihinde de Çanakkale ÇLİ İşletme Müdürlüğüne asaleten, İşletme Müdürü olarak atanarak göreve başlamıştır. H. Erhan ÖZHAN Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmekte olup, ayrıca A sınıfı İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlığı, Bilirkişilik sertifikalan ve Madencilik ile ilgili çeşitli sertifikaları bulunmaktadır. En son ise Enerji Bakanlığı TKİ Daire Başkanı olarak atanmıştır. TKİ Daire Başkanı olarak atanan hemşerimiz Hüsnü Erhan ÖZHAN'a DORUK Gazetesi olarak yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz - DORUK Fatma
Kütahya'nın Emet ilçesinden olan hemşerimiz Hüsnü Erhan ÖZHAN, Enerji Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Daire Başkanlığına atandı.

Kütahya'nın Emet ilçesinden olan hemşerimiz Hüsnü Erhan ÖZHAN, Enerji Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Daire Başkanlığına atandı.

En son Çanakkale Çan TKİ İşletme Müdürlüğü yapan Hüsnü Erhan ÖZHAN, Türkiye Kömür İşletmeleri İşletme Daire Başkanı olarak atanmıştır.

Daire Başkanı olan Hüsnü Erhan ÖZHAN, 1969 yılında Kütahya ili Emet ilçesinde doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Emet ilçesinde tamamlamıştır. 1986 yılında girmiş olduğu Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünden, 1991 yılında derece ile mezun olmuştur. TKİ Kurumu burslu öğrencisi olması nedeniyle aynı yıl TKİ Genel Müdürlüğü Seyitömer Linyit İşletmesi Müessese Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Müessese Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla Vardiya Mühendisliği, Ocak Mühendisliği, İstihsal Başmühendisliği, Etüd Proje Şube Müdürlüğü, İstihsal Şube Müdürlüğü ve Müessese Müdür Yardımcılığı (Elektro-Mekanik) görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılı Ekim ayı itibariyle SLİ İşletme Müdürlüğünün EÜAŞ'a bağlanması sebebi ile EÜAŞ bünyesinde; 2012-2018 yılları arasında SLİ İşletme Müdür Yardımcılığı, Seyitömer Takip ve Koordinasyon Müdür Yardımcılığı, Seyitömer Takip ve Koordinasyon Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

2018 yılı Haziran ayı itibariyle TKİ Genel Müdürlüğü GLİ İşletme Müdürlüğüne Başuzman olarak atanmıştır.

02/09/2019 tarihinde de Çanakkale ÇLİ İşletme Müdürlüğüne asaleten, İşletme Müdürü olarak atanarak göreve başlamıştır. H. Erhan ÖZHAN Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmekte olup, ayrıca A sınıfı İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlığı, Bilirkişilik sertifikalan ve Madencilik ile ilgili çeşitli sertifikaları bulunmaktadır. En son ise Enerji Bakanlığı TKİ Daire Başkanı olarak atanmıştır.

TKİ Daire Başkanı olarak atanan hemşerimiz Hüsnü Erhan ÖZHAN'a DORUK Gazetesi olarak yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.