Harika GÜRAL, Gençlere Rehber Oldu

Güncel 11.07.2020 - 11:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4067+ kez okundu.
 

Harika GÜRAL, Gençlere Rehber Oldu

Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ( TÜSİAD) “Bu gençlikte iş var” girişimcilik programında rehber oldu.
Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ( TÜSİAD) “Bu gençlikte iş var” girişimcilik programında rehber oldu. TÜSİAD, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan “Bu gençlikte iş var” adlı girişimcilik programı gerçekleştiriyor.  Program kapsamında oluşturulan Algea Biodiesel ( Yosun Yakıtı ) ekibinin rehberi ise Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral oldu.  Harika Güral,  kendi deneyimleri çerçevesinde Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ekibine mentorluk vermek dışında, şirketleri bünyesindeki ekipler vasıtasıyla başarılı bir iş planı oluşturmalarına katkı sağlayacak.  Güral Porselen’in deneyimli temsilcisi Harika Güral,  eşleştiği ekibin iş fikrinin güçlü ve eksik yönlerini belirleyerek 2 aylık bir çalışma takvimi oluşturacak ve ekibiyle en az 6 toplantı gerçekleştirecek. Şirket uzmanlarını da sürece dahil edecek olan Güral, bilgi ve tecrübelerini paylaşarak ekibinin iş fikirleri geliştirilmesi ve iş planlarının hazırlanmasında destek olacak. 2011 yılında temelleri atılan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan bir girişimcilik programdır. - DORUK
Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ( TÜSİAD) “Bu gençlikte iş var” girişimcilik programında rehber oldu.

Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ( TÜSİAD) “Bu gençlikte iş var” girişimcilik programında rehber oldu.
TÜSİAD, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan “Bu gençlikte iş var” adlı girişimcilik programı gerçekleştiriyor.  Program kapsamında oluşturulan Algea Biodiesel ( Yosun Yakıtı ) ekibinin rehberi ise Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral oldu. 
Harika Güral,  kendi deneyimleri çerçevesinde Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ekibine mentorluk vermek dışında, şirketleri bünyesindeki ekipler vasıtasıyla başarılı bir iş planı oluşturmalarına katkı sağlayacak. 
Güral Porselen’in deneyimli temsilcisi Harika Güral,  eşleştiği ekibin iş fikrinin güçlü ve eksik yönlerini belirleyerek 2 aylık bir çalışma takvimi oluşturacak ve ekibiyle en az 6 toplantı gerçekleştirecek. Şirket uzmanlarını da sürece dahil edecek olan Güral, bilgi ve tecrübelerini paylaşarak ekibinin iş fikirleri geliştirilmesi ve iş planlarının hazırlanmasında destek olacak.
2011 yılında temelleri atılan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan bir girişimcilik programdır. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.