Halk Eğitim Merkezi'nin Yeni Müdürü, Göreve Başladı

Spor 06.08.2020 - 16:45, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2863+ kez okundu.
 

Halk Eğitim Merkezi'nin Yeni Müdürü, Göreve Başladı

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeni atanan Oğuzhan YILDIZ'ı DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ziyaret ederek, Müdür YILDIZ'ın yeni görevinde başarılar diledi.
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeni atanan Oğuzhan YILDIZ'ı DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ziyaret ederek, Müdür YILDIZ'ın yeni görevinde başarılar diledi. Kütahya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa OK'un emekliliğinin ardından boşalan Müdür kadrosuna ilimiz Şehit Cuma Dağ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Oğuzhan YILDIZ atandı. YILDIZ görüşmede; "Daha önceki yaptığım görevlerden edindiğim tecrübelerimin yeni görevimde önemli katkısı olacağını düşünüyorum. Halk Eğitim Merkezimizin deneyimli bir yönetici kadrosu var. Bu arkadaşlarımızla koordineli bir biçimde maksadı gerçekleştirecek, çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımız esnasında gerek Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle gerekse STK'larla ayrıca temaslarımızı sürdürüp; çok amaçlı bir kuruluş olan Halk Eğitim Merkezimizin maksadına hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Halk Eğitim Merkezinde diğer eğitim kurumlarından önemli bir farkımız var, biz daha ziyade yetişkin eğitimi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim" dedi. 1980 doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan 21 Temmuz'da Kütahya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda Müdür olarak göreve başlayan Oğuzhan YILDIZ, 1 yıldır Şehit Cuma Dağ İmam Hatip Ortaokulu'nda Müdür olarak görev yapmakta, daha önce de Kütahya ili Domaniç ilçemizde yine idareci olarak görev yapmıştır. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da; "Biz Halk Eğitim Merkezimizle zaten ortak bir çalışma içerisindeyiz. Kick Boks İl Temsilciliği olarak Halk Eğitim bünyesinde eğittiğimiz sporcularımız var. Ben de Milli Hakem ve 2. Kademe Antrenör olarak sporcularımızın eğitimine Halk Eğitim bünyesinde katkı vermeye çalışıyorum. Görevinizde tekrar başarılar diler, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz" dedi. - DORUK
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeni atanan Oğuzhan YILDIZ'ı DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ziyaret ederek, Müdür YILDIZ'ın yeni görevinde başarılar diledi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeni atanan Oğuzhan YILDIZ'ı DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ziyaret ederek, Müdür YILDIZ'ın yeni görevinde başarılar diledi.

Kütahya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa OK'un emekliliğinin ardından boşalan Müdür kadrosuna ilimiz Şehit Cuma Dağ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Oğuzhan YILDIZ atandı.

YILDIZ görüşmede; "Daha önceki yaptığım görevlerden edindiğim tecrübelerimin yeni görevimde önemli katkısı olacağını düşünüyorum. Halk Eğitim Merkezimizin deneyimli bir yönetici kadrosu var. Bu arkadaşlarımızla koordineli bir biçimde maksadı gerçekleştirecek, çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımız esnasında gerek Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle gerekse STK'larla ayrıca temaslarımızı sürdürüp; çok amaçlı bir kuruluş olan Halk Eğitim Merkezimizin maksadına hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Halk Eğitim Merkezinde diğer eğitim kurumlarından önemli bir farkımız var, biz daha ziyade yetişkin eğitimi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.

1980 doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan 21 Temmuz'da Kütahya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda Müdür olarak göreve başlayan Oğuzhan YILDIZ, 1 yıldır Şehit Cuma Dağ İmam Hatip Ortaokulu'nda Müdür olarak görev yapmakta, daha önce de Kütahya ili Domaniç ilçemizde yine idareci olarak görev yapmıştır.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da; "Biz Halk Eğitim Merkezimizle zaten ortak bir çalışma içerisindeyiz. Kick Boks İl Temsilciliği olarak Halk Eğitim bünyesinde eğittiğimiz sporcularımız var. Ben de Milli Hakem ve 2. Kademe Antrenör olarak sporcularımızın eğitimine Halk Eğitim bünyesinde katkı vermeye çalışıyorum. Görevinizde tekrar başarılar diler, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.