Gımıldayın Gari, Kütahya

Spor 11.05.2019 - 01:36, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3630+ kez okundu.
 

Gımıldayın Gari, Kütahya

‘’Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’’ kapsamında KSBÜ Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, ‘’Gımıldayın Gari Kütahya’’ diyerek, kupa kazanan KSBÜ Tıp Fak. Basketbol Takımı ile maç yaptı. Rektör Kavuncu maç dışında Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve diğer protokol üyeleri ile birlikte yürüdü.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, ‘’Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’’  kapsamında, DPÜ Bahar Şenlikleri Basketbol Turnuvası’nda kupa kazanan KSBÜ Tıp Fakültesi Basketbol Takımı ile maç yaptı. Maça çıkmadan önce, ‘’Gımıldayın Gari Kütahya’’ diyen Rektör Kavuncu, maçta sergilediği performansı ile öğrencilerden alkış aldı.  KSBÜ Rektörü ‘’Small Forward’’ görevini yerine getirerek, 4 sayı 1 asist ile oynadı. Günün hareketi ise Rektör Kavuncu’nun turnikesi oldu. Öğrenciler Rektör Hoca’nın performansından dolayı tebrik ettiler. ‘’Dünya Sağlık İçin Hareket Günü’’ çerçevesinde düzenlenen bir diğer etkinlik ise Valilik tarafından organize edilen yürüyüş oldu.  Yürüyüşe Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Bld. Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Prof. Dr. Vural Kavuncu ve diğer protokol üyeleri katıldı. Valiliğin önünde bir araya gelen protokol üyeleri, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki İl Sağlık Müdürlüğüne kadar yürüdü. İl Sağlık Müdürlüğü’nde ise Valilik tarafından bu güne özel hazırlanan ve Prof. Dr. Kavuncu’nun da görüntüleri bulunan klip izlendi. Klip izleyenler tarafından beğenildi. Rektör Kavuncu son olarak obezite ile mücadele kapsamında en çok kilo veren kişilerden biri olan Emine Hızlı’nın başarı belgesini eğitmeni Rukiye Kardaş’a takdim etti. - DORUK
‘’Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’’ kapsamında KSBÜ Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, ‘’Gımıldayın Gari Kütahya’’ diyerek, kupa kazanan KSBÜ Tıp Fak. Basketbol Takımı ile maç yaptı. Rektör Kavuncu maç dışında Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve diğer protokol üyeleri ile birlikte yürüdü.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, ‘’Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’’  kapsamında, DPÜ Bahar Şenlikleri Basketbol Turnuvası’nda kupa kazanan KSBÜ Tıp Fakültesi Basketbol Takımı ile maç yaptı. Maça çıkmadan önce, ‘’Gımıldayın Gari Kütahya’’ diyen Rektör Kavuncu, maçta sergilediği performansı ile öğrencilerden alkış aldı.  KSBÜ Rektörü ‘’Small Forward’’ görevini yerine getirerek, 4 sayı 1 asist ile oynadı. Günün hareketi ise Rektör Kavuncu’nun turnikesi oldu. Öğrenciler Rektör Hoca’nın performansından dolayı tebrik ettiler.

‘’Dünya Sağlık İçin Hareket Günü’’ çerçevesinde düzenlenen bir diğer etkinlik ise Valilik tarafından organize edilen yürüyüş oldu.  Yürüyüşe Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Bld. Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Prof. Dr. Vural Kavuncu ve diğer protokol üyeleri katıldı. Valiliğin önünde bir araya gelen protokol üyeleri, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki İl Sağlık Müdürlüğüne kadar yürüdü. İl Sağlık Müdürlüğü’nde ise Valilik tarafından bu güne özel hazırlanan ve Prof. Dr. Kavuncu’nun da görüntüleri bulunan klip izlendi. Klip izleyenler tarafından beğenildi. Rektör Kavuncu son olarak obezite ile mücadele kapsamında en çok kilo veren kişilerden biri olan Emine Hızlı’nın başarı belgesini eğitmeni Rukiye Kardaş’a takdim etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.