Gıda Mühendisleri Platformundan, Çölyak Derneğine Ziyaret

Spor 02.10.2019 - 13:40, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2118+ kez okundu.
 

Gıda Mühendisleri Platformundan, Çölyak Derneğine Ziyaret

Kütahya Gıda Mühendisleri Platformu Üyelerinden, Çölyak Derneğine Anlamlı Ziyaret
Kütahya'da meslekte birlik amacıyla bir araya gelen Kütahya Gıda mühendisleri platformu kurucusu ve üyeleri tarafından Salı günü Kütahya Çölyak ve Pku yaşam derneği’ ne ziyaret gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Nuray Sayıner tarafından karşılanan platform üyeleri, Nuray Sayıner'den Çölyak hastalığı,  Kütahya'da bulunan hastalar, hastalıkla mücadele çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldılar. Kütahya Gıda Mühendisleri Platformu,  2018 yılında kurulan ve Kütahya ve ilçelerinde etkin faaliyetleri ile üye sayısını her geçen gün artırarak, Çölyak hastalarının hayatlarına dokunmak ve yaşam kalitelerini arttırmak için özverili şekilde başta dernek başkanı ve üyeleri tarafından çalışmaları sürdüren Kütahya Çölyak ve PkU yaşam derneği ile bir araya gelerek birlikte yeni projeler üretmek ve hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulundular.  Ziyarete katılan gıda mühendisleri, ziyaret ile Çölyak hastalığı ve hastalıkla mücadele konusunda bilinçlendiklerini, bundan sonra Çölyak hastalığı konusunda toplumda farkındalık yaratmak için ellerinden gelen çalışmalara katkıda bulunacaklarını, Dernek Başkanı Nuray hanımın özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getirdiler. Anlamlı ziyaret platform kurucularından Eyüp Cihan' ın dernek başkanı Nuray Sayıner e teşekkür plaketi sunması ile son buldu. - DORUK
Kütahya Gıda Mühendisleri Platformu Üyelerinden, Çölyak Derneğine Anlamlı Ziyaret

Kütahya'da meslekte birlik amacıyla bir araya gelen Kütahya Gıda mühendisleri platformu kurucusu ve üyeleri tarafından Salı günü Kütahya Çölyak ve Pku yaşam derneği’ ne ziyaret gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Nuray Sayıner tarafından karşılanan platform üyeleri, Nuray Sayıner'den Çölyak hastalığı,  Kütahya'da bulunan hastalar, hastalıkla mücadele çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Kütahya Gıda Mühendisleri Platformu,  2018 yılında kurulan ve Kütahya ve ilçelerinde etkin faaliyetleri ile üye sayısını her geçen gün artırarak, Çölyak hastalarının hayatlarına dokunmak ve yaşam kalitelerini arttırmak için özverili şekilde başta dernek başkanı ve üyeleri tarafından çalışmaları sürdüren Kütahya Çölyak ve PkU yaşam derneği ile bir araya gelerek birlikte yeni projeler üretmek ve hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulundular. 

Ziyarete katılan gıda mühendisleri, ziyaret ile Çölyak hastalığı ve hastalıkla mücadele konusunda bilinçlendiklerini, bundan sonra Çölyak hastalığı konusunda toplumda farkındalık yaratmak için ellerinden gelen çalışmalara katkıda bulunacaklarını, Dernek Başkanı Nuray hanımın özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getirdiler. Anlamlı ziyaret platform kurucularından Eyüp Cihan' ın dernek başkanı Nuray Sayıner e teşekkür plaketi sunması ile son buldu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.