Genel Başkan Yardımcısı Kütahya'dan

Siyaset 24.11.2021 - 10:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1809+ kez okundu.
 

Genel Başkan Yardımcısı Kütahya'dan

24 Kasım 2020 tarihinde Kütahya Anavatan Partisi İl Başkanı olarak atanan Halil BİLGİÇ, 12 Kasım 2021 tarihi itibariyle Anavatan Partisi Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına atana BİLGİÇ: "Uzun yıllar siyaset yaptım çeşitli görevlerde bulundum STK başkanlığı yaptım ve Platform başkanlığı yaptım. İl Başkanlığına atandığım günden bu güne ilçe teşkilatlarını kurdum, kongrelerini yaptım, il kadın kolları ve il gençlik kollarını atadım.8 Ağustos 2021 tarihinde 1. İl olağan Kongremizi yaptık. 15 Eylül 2021 tarihinde Genel başkanımızın ataması ile İç Ege ve Orta Anadolu Bölge Teşkilat Başkanlığına atandım. Bir aylık kısa bir zamanda Sivas, Uşak, Bursa, Balıkesir ve Muğla il başkanlarını atamasını ve kurulmasını sağladım. Tarafıma bildirilen yazı ile Anavatan Partimiz Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandım. "Biz Yandaş Olmaya Değil, Vatandaşla Bir Olmaya Geliyoruz" Bugüne kadar bu görevde partimiz için emek veren tüm dava arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Anavatan Partimiz 68 ilde kuruluşlarını tamamlamıştır kalan 13 ilin atamasını da kongrelerini de 30 Temmuz 2022 tarihine kadar bitirip 81 ili tamamlayacağız Anavatan Partimiz şuanda yüksek seçim kurulu kararı ile bugün seçim olsa seçime girme hakkını kazanmıştır. 19 parti seçime girme hakkını kazanmıştır. Allah’ın izniyle ilk seçimde Anavatan Partimiz olarak bizde o devletin masasında olmaya kararlıyız. Anavatan Partimiz küllerinden yeniden doğdu. Biz Yandaş Olmaya Değil Vatandaşla Bir Olmaya Geliyoruz. Önce Vatan Sonra Anavatan. Halka Hizmet Hakka Hizmettir" ifadelerini kullandı. Anavatan Partisi Genel Merkez Başkan Yardımcısı olan Halil BİLGİÇ'i Doruk Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. - DORUK 

24 Kasım 2020 tarihinde Kütahya Anavatan Partisi İl Başkanı olarak atanan Halil BİLGİÇ, 12 Kasım 2021 tarihi itibariyle Anavatan Partisi Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına atana BİLGİÇ: "Uzun yıllar siyaset yaptım çeşitli görevlerde bulundum STK başkanlığı yaptım ve Platform başkanlığı yaptım. İl Başkanlığına atandığım günden bu güne ilçe teşkilatlarını kurdum, kongrelerini yaptım, il kadın kolları ve il gençlik kollarını atadım.8 Ağustos 2021 tarihinde 1. İl olağan Kongremizi yaptık. 15 Eylül 2021 tarihinde Genel başkanımızın ataması ile İç Ege ve Orta Anadolu Bölge Teşkilat Başkanlığına atandım. Bir aylık kısa bir zamanda Sivas, Uşak, Bursa, Balıkesir ve Muğla il başkanlarını atamasını ve kurulmasını sağladım. Tarafıma bildirilen yazı ile Anavatan Partimiz Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandım.

"Biz Yandaş Olmaya Değil, Vatandaşla Bir Olmaya Geliyoruz"

Bugüne kadar bu görevde partimiz için emek veren tüm dava arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Anavatan Partimiz 68 ilde kuruluşlarını tamamlamıştır kalan 13 ilin atamasını da kongrelerini de 30 Temmuz 2022 tarihine kadar bitirip 81 ili tamamlayacağız Anavatan Partimiz şuanda yüksek seçim kurulu kararı ile bugün seçim olsa seçime girme hakkını kazanmıştır. 19 parti seçime girme hakkını kazanmıştır. Allah’ın izniyle ilk seçimde Anavatan Partimiz olarak bizde o devletin masasında olmaya kararlıyız. Anavatan Partimiz küllerinden yeniden doğdu. Biz Yandaş Olmaya Değil Vatandaşla Bir Olmaya Geliyoruz. Önce Vatan Sonra Anavatan. Halka Hizmet Hakka Hizmettir" ifadelerini kullandı.

Anavatan Partisi Genel Merkez Başkan Yardımcısı olan Halil BİLGİÇ'i Doruk Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.