Gençlik Spor İl Müdürü, Kick Boks Antrenmanında

11.06.2021 - 14:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3828+ kez okundu.
 

Gençlik Spor İl Müdürü, Kick Boks Antrenmanında

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, kapalı spor salonundaki çalışmaları ziyareti esnasında Kick Boks Antrenmanını ziyaret etti.
Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, kapalı spor salonundaki çalışmaları ziyareti esnasında Kick Boks Antrenmanını ziyaret etti. Sporcularla sohbet eden GAYRET: "Görüyorum ki pandemi süreci nedeniyle uzak kaldığınız antrenman ve etkinliklere büyük bir özlemle yeniden başlamanın mutluluğu içerisindesiniz. Kick Boks ekibi olarak antrenman yapamadığınız süreç yerine de daha çok çalışarak alışmış olduğunuz ve sürekli başarı elde ettiğiniz etkinliklere en iyi şekilde hazırlanmaktasınız. Bize devamlı başarılı olmayı alıştırdınız, bundan sonra da aynı başarıları göstereceğinize eminim. Kick Boks Hocamız Fatma ÇAKIR da sizin en iyi hazırlanmanız için azami gayreti gösteriyor ve sürekli bizimle diyalog halinde, eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı bize bildiriyor ve biz de imkanlar çerçevesinde size en iyi vasatı sağlamaya çalışıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tüm branşlarımızın en iyi imkanlarla çalışabilmeleri için gayret içerisindeyiz. Başarılı olacağınıza inanıyor ve en kısa zamanda elde edeceğiniz madalyalarla sizi karşılamak istiyoruz" dedi. Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Antrenör Fatma ÇAKIR ve sporcular da ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET'e teşekkür etti. - DORUK 
Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, kapalı spor salonundaki çalışmaları ziyareti esnasında Kick Boks Antrenmanını ziyaret etti.

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, kapalı spor salonundaki çalışmaları ziyareti esnasında Kick Boks Antrenmanını ziyaret etti. Sporcularla sohbet eden GAYRET: "Görüyorum ki pandemi süreci nedeniyle uzak kaldığınız antrenman ve etkinliklere büyük bir özlemle yeniden başlamanın mutluluğu içerisindesiniz.

Kick Boks ekibi olarak antrenman yapamadığınız süreç yerine de daha çok çalışarak alışmış olduğunuz ve sürekli başarı elde ettiğiniz etkinliklere en iyi şekilde hazırlanmaktasınız. Bize devamlı başarılı olmayı alıştırdınız, bundan sonra da aynı başarıları göstereceğinize eminim. Kick Boks Hocamız Fatma ÇAKIR da sizin en iyi hazırlanmanız için azami gayreti gösteriyor ve sürekli bizimle diyalog halinde, eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı bize bildiriyor ve biz de imkanlar çerçevesinde size en iyi vasatı sağlamaya çalışıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tüm branşlarımızın en iyi imkanlarla çalışabilmeleri için gayret içerisindeyiz. Başarılı olacağınıza inanıyor ve en kısa zamanda elde edeceğiniz madalyalarla sizi karşılamak istiyoruz" dedi.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Antrenör Fatma ÇAKIR ve sporcular da ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET'e teşekkür etti. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.