'Gençlerin Yolunu Açanlar'da ZAFER'e Ödül

Güncel 03.12.2021 - 10:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2034+ kez okundu.
 

'Gençlerin Yolunu Açanlar'da ZAFER'e Ödül

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen “Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün” Ödül Programında finale kalan Zafer Kalkınma Ajansının Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı - Kendin Yap Hareketi "Gençlerin Yolunu Açanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü. Çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmak kadar o dünyayı daha da güzelleştirecek donanımlı çocuklar yetiştirmek gerekir düşüncesiyle kurgulanarak TR33 Bölgesi İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde hayata geçirilen "Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı - Kendin Yap Hareketi" ile 34 ilçede; 42 sabit ve 6 mobil atölyede robotik kodlamadan endüstriyel tasarıma, dijital stüdyodan geri dönüşüme 34 farklı konseptte 133 alt istasyon oluşturuldu. Bu atölyelerde bugüne kadar 3.566 öğretmene 111 bin adam x saat, 10.418 öğrenciye de 182 bin adam x saat eğitim verildi. Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü kapsamında "Gençlerin Yolunu Açanlar" kategorisinde ödüle layık görülenler, Zafer Kalkınma Ajansının Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı - Kendin Yap Hareketi, BMC Otomotiv'in BMC Çıraklık Okulu, Ereğli Demir Çelik'in Grizu 263 Uzak Takımı Desteği, Sanovel İlaç'ın Ar-Ge'nin Geleceği Yetenek Gelişim Sertifika Programı ödüle layık görüldü. Ajans Genel Sekreteri Veli Oğuz, ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Lider teknoloji ve girişim şirketleri ile sivil toplum kuruluşları ve yerel paydaşlarımız tarafından da desteklenen bu hareket, sistematik bir eğitim ve sonuç odaklı bir dijital dönüşüm projesidir. Geleceğe ve insanlığa ışık tutan çocukların yetişmesine vesile olmak amacıyla çıktığımız bu yolda “Gençlerin Yolunu Açanlar” kategorisinde layık görüldüğümüz bu ödülü almaktan şahsım ve kurumum adına gurur ve mutluluk duyuyorum. “Ortak Yarınların Birlikte Mümkün” olacağına dair inancımızla, himayelerinde faaliyetlerimizi icra ettiğimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğümüze, Yönetim Kurulumuza, TİSK yönetimi ve çalışanlarına, değerli jüri üyelerimize, Kendin Yap Atölyelerini birlikte kurduğumuz TR33 Bölgesi milli eğitim camiamıza, camiamızın değerli müdür ve öğretmenlerine, atölyelerde sponsor, iştirakçi ve ortak olarak yer alan tüm yerel/ulusal/uluslararası kurum/kuruluş/aktörlere, çalışma arkadaşlarıma, kıymetli paydaşlarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. - DORUK

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen “Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün” Ödül Programında finale kalan Zafer Kalkınma Ajansının Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı - Kendin Yap Hareketi "Gençlerin Yolunu Açanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmak kadar o dünyayı daha da güzelleştirecek donanımlı çocuklar yetiştirmek gerekir düşüncesiyle kurgulanarak TR33 Bölgesi İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde hayata geçirilen "Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı - Kendin Yap Hareketi" ile 34 ilçede; 42 sabit ve 6 mobil atölyede robotik kodlamadan endüstriyel tasarıma, dijital stüdyodan geri dönüşüme 34 farklı konseptte 133 alt istasyon oluşturuldu. Bu atölyelerde bugüne kadar 3.566 öğretmene 111 bin adam x saat, 10.418 öğrenciye de 182 bin adam x saat eğitim verildi.

Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülü kapsamında "Gençlerin Yolunu Açanlar" kategorisinde ödüle layık görülenler, Zafer Kalkınma Ajansının Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı - Kendin Yap Hareketi, BMC Otomotiv'in BMC Çıraklık Okulu, Ereğli Demir Çelik'in Grizu 263 Uzak Takımı Desteği, Sanovel İlaç'ın Ar-Ge'nin Geleceği Yetenek Gelişim Sertifika Programı ödüle layık görüldü.

Ajans Genel Sekreteri Veli Oğuz, ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Lider teknoloji ve girişim şirketleri ile sivil toplum kuruluşları ve yerel paydaşlarımız tarafından da desteklenen bu hareket, sistematik bir eğitim ve sonuç odaklı bir dijital dönüşüm projesidir. Geleceğe ve insanlığa ışık tutan çocukların yetişmesine vesile olmak amacıyla çıktığımız bu yolda “Gençlerin Yolunu Açanlar” kategorisinde layık görüldüğümüz bu ödülü almaktan şahsım ve kurumum adına gurur ve mutluluk duyuyorum. “Ortak Yarınların Birlikte Mümkün” olacağına dair inancımızla, himayelerinde faaliyetlerimizi icra ettiğimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğümüze, Yönetim Kurulumuza, TİSK yönetimi ve çalışanlarına, değerli jüri üyelerimize, Kendin Yap Atölyelerini birlikte kurduğumuz TR33 Bölgesi milli eğitim camiamıza, camiamızın değerli müdür ve öğretmenlerine, atölyelerde sponsor, iştirakçi ve ortak olarak yer alan tüm yerel/ulusal/uluslararası kurum/kuruluş/aktörlere, çalışma arkadaşlarıma, kıymetli paydaşlarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.