Genç Grup’tan Salgın İçin Dev Tedbir !

Güncel 30.08.2020 - 13:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3211+ kez okundu.
 

Genç Grup’tan Salgın İçin Dev Tedbir !

Genç Grup, 100 yerli, antibakteriyel, temassız sensörlü el dezenfektanının bölge bayiliğini alarak Kütahya ve bölgedeki illere temassız el hijyeni noktasında toplumun yoğun bulunduğu Sağlık hizmetleri, okullar, alışveriş merkezleri, fabrikalar, oteller, berberler, restoranlar, istasyonlar, hava alanları ve diğer kamu alanlarında katkı sağlayacak.
Misyonunu, “Müşterilerimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyet ve güvenlerini daima ön planda tutarak kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmak vazgeçilemez görevimizdir.”diye açıklayan sektöründe girişimcilik ruhu ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Genç Grup, Covid19 bünyesinde Midisis sensörlü el dezenfektan otomatının bölge bayiliğini aldı.  Yerli üretim, Yüksek Kalite, İleri Teknoloji ,100 Hijyen   Dünyada etkili olan korona virüs salgını itibariyle uyarılar devam ederken el hijyeni işlemlerinin Covid19 ve benzeri enfeksiyonlardan korunmak için TEMASSIZ bir şekilde gerçekleştirilmesinin gerekli olduğunu belirten Genç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN: “Bu noktada küçük boyutlu, yerden tasarruf sağlayan, esnek kurulum imkânı veren ve dezenfektan uygulamasını insan sağlığına uygun şekilde uygulayıp, dezenfektan solüsyonunu tasarruflu şekilde kullanan Midisis sensörlü dezenfektan makinesini vatandaşla buluşturuyoruz.20LT ile 10.000 Basım sağlayan İSO belgeli yerli ürünümüz: Sağlık hizmetleri, okullar, alışveriş merkezleri, fabrikalar, oteller, berberler, restoranlar, istasyonlar, hava alanları ve diğer kamu alanlarında salgına karşı önlem amacıyla yaygın bir kullanım alanına hitap etmektedir”dedi. Genç Grup Danışmanlık Hizmetleri’ne 0533 398 20 13 ve 0546 875 93 34 numaralı telefonlardan irtibat kurulabilir. Hijyenin önemli olduğu bu salgın sürecinde 100 Anti bakteriyel ve temassız temizlik hizmeti sunacak olan Genç Grup Danışmalığa Doruk Gazetesi olarak teşekkür ederiz. – DORUK Nida Kocaman
Genç Grup, 100 yerli, antibakteriyel, temassız sensörlü el dezenfektanının bölge bayiliğini alarak Kütahya ve bölgedeki illere temassız el hijyeni noktasında toplumun yoğun bulunduğu Sağlık hizmetleri, okullar, alışveriş merkezleri, fabrikalar, oteller, berberler, restoranlar, istasyonlar, hava alanları ve diğer kamu alanlarında katkı sağlayacak.

Misyonunu, “Müşterilerimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyet ve güvenlerini daima ön planda tutarak kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmak vazgeçilemez görevimizdir.”diye açıklayan sektöründe girişimcilik ruhu ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Genç Grup, Covid19 bünyesinde Midisis sensörlü el dezenfektan otomatının bölge bayiliğini aldı.

 Yerli üretim, Yüksek Kalite, İleri Teknoloji ,100 Hijyen

  Dünyada etkili olan korona virüs salgını itibariyle uyarılar devam ederken el hijyeni işlemlerinin Covid19 ve benzeri enfeksiyonlardan korunmak için TEMASSIZ bir şekilde gerçekleştirilmesinin gerekli olduğunu belirten Genç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN: “Bu noktada küçük boyutlu, yerden tasarruf sağlayan, esnek kurulum imkânı veren ve dezenfektan uygulamasını insan sağlığına uygun şekilde uygulayıp, dezenfektan solüsyonunu tasarruflu şekilde kullanan Midisis sensörlü dezenfektan makinesini vatandaşla buluşturuyoruz.20LT ile 10.000 Basım sağlayan İSO belgeli yerli ürünümüz: Sağlık hizmetleri, okullar, alışveriş merkezleri, fabrikalar, oteller, berberler, restoranlar, istasyonlar, hava alanları ve diğer kamu alanlarında salgına karşı önlem amacıyla yaygın bir kullanım alanına hitap etmektedir”dedi.

Genç Grup Danışmanlık Hizmetleri’ne 0533 398 20 13 ve 0546 875 93 34 numaralı telefonlardan irtibat kurulabilir. Hijyenin önemli olduğu bu salgın sürecinde 100 Anti bakteriyel ve temassız temizlik hizmeti sunacak olan Genç Grup Danışmalığa Doruk Gazetesi olarak teşekkür ederiz. – DORUK Nida Kocaman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.