Genç Grup Basın Danışmanı ÖZTÜRK

Spor 09.06.2021 - 09:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3321+ kez okundu.
 

Genç Grup Basın Danışmanı ÖZTÜRK

İletişimci, Radyocu Fatih ÖZTÜRK, Genç Grup şirketler topluluğunun Basın Danışmanı görevine getirildi. Radyoculuğun yanı sıra, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunda görev yapan, aynı zamanda özel bir eğitim kurumunda Etkili İletişim Derslerine giren Fatih ÖZTÜRK, Radyo Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yerine getirmektedir. Genç Grup şirketlerinin, Basın Danışmanlığı görevine getirilmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Öztürk; Grup Şirketleri’nin Kütahya, İç Anadolu, Ege, Marmara Bölgemiz için önemli bir değer olduğunu, istihdam odaklı bir yönetim anlayışına sahip olan şirketin, projelerini basın aracılığıyla daha çok geniş kitlelere duyurmak özellikle sosyal sorumluk projelerinde daha çok yer almak için çalışmalar yapılacak. Öztürk ayrıca tanıtım bölümünde de yetkili konumda olacak ve reklam çalışmalarını yürütecek.  GENÇ GRUP ŞİRKETLER TOPLULUĞU HAKKINDA:   2004 yılında kurulan şirket, 2015 yılından sonra Kütahya dışında da yapılanmaya başladı, başta Ankara, Balıkesir ve Çanakkale ve yakın zamanda da İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren şirkette toplam 150 Teknik ve İdari personel görev almaktadır.  2014-2015-2016 yıllarında Kütahya ili Kurumlar Vergisinde ilk yüzde yer almış daha sonraki yıl 34.olmuştur. Büyümeye ve gelişmeye açık olan şirketimiz Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023 yılındaki hedeflerine hızla ilerlerken, Kütahya genelindeki kıymetli basınımızla iletişim kurmak için kendi alanında uzman Fatih ÖZTÜRK, göreve getirilmiştir.   - DORUK

İletişimci, Radyocu Fatih ÖZTÜRK, Genç Grup şirketler topluluğunun Basın Danışmanı görevine getirildi. Radyoculuğun yanı sıra, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunda görev yapan, aynı zamanda özel bir eğitim kurumunda Etkili İletişim Derslerine giren Fatih ÖZTÜRK, Radyo Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yerine getirmektedir.

Genç Grup şirketlerinin, Basın Danışmanlığı görevine getirilmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Öztürk; Grup Şirketleri’nin Kütahya, İç Anadolu, Ege, Marmara Bölgemiz için önemli bir değer olduğunu, istihdam odaklı bir yönetim anlayışına sahip olan şirketin, projelerini basın aracılığıyla daha çok geniş kitlelere duyurmak özellikle sosyal sorumluk projelerinde daha çok yer almak için çalışmalar yapılacak. Öztürk ayrıca tanıtım bölümünde de yetkili konumda olacak ve reklam çalışmalarını yürütecek. 

GENÇ GRUP ŞİRKETLER TOPLULUĞU HAKKINDA:  

2004 yılında kurulan şirket, 2015 yılından sonra Kütahya dışında da yapılanmaya başladı, başta Ankara, Balıkesir ve Çanakkale ve yakın zamanda da İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren şirkette toplam 150 Teknik ve İdari personel görev almaktadır. 

2014-2015-2016 yıllarında Kütahya ili Kurumlar Vergisinde ilk yüzde yer almış daha sonraki yıl 34.olmuştur. Büyümeye ve gelişmeye açık olan şirketimiz Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023 yılındaki hedeflerine hızla ilerlerken, Kütahya genelindeki kıymetli basınımızla iletişim kurmak için kendi alanında uzman Fatih ÖZTÜRK, göreve getirilmiştir.   - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.