Gazeteciler, Gökçimen Parkında Yorgunluk Attı

Spor 29.05.2019 - 17:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3144+ kez okundu.
 

Gazeteciler, Gökçimen Parkında Yorgunluk Attı

İlimizde ihtiyaç duyulan sosyal amaçlı işletmelerden olan Gökçimen Parkında toplumun her kesiminden vatandaşların hizmet alması bu tür farklı tesislere de ihtiyaç olduğunu gösteriyor.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu iftar etkinliğinin ardından Gökçimen Parkında bir araya gelen Ekspres Gazetesi'nden Semra TOZARAYDIN ve eşi Gökhan TOZARAYDIN, Vizyon Gazetesinden Aslıhan ÖZDOĞULARLI, Doruk Gazetesi'nden Fatma ÇAKIR ve Ahmet ARABACI, Kütahya ve ülke gündemi üzerine sohbet ettiler. Bu vesile ile aynı zamanda yorgunluk atan gazeteciler Gökçimen Parkından şehri tepeden izleme fırsatı da buldular.   İlimizde ihtiyaç duyulan sosyal amaçlı işletmelerden olan Gökçimen Parkında toplumun her kesiminden vatandaşların hizmet alması bu tür farklı tesislere de ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Gökçimen Parkında güzel bir işletmecilik örneği gösteren ve gidenlerin keyif aldığı, dinlendiğini htiği bir ortamı sağlayan işletmecileri tebrik etmek gerektiğini düşünüyoruz. Biz kendi adımıza teşekkür ederek, ayrıldık. - DORUK
İlimizde ihtiyaç duyulan sosyal amaçlı işletmelerden olan Gökçimen Parkında toplumun her kesiminden vatandaşların hizmet alması bu tür farklı tesislere de ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu iftar etkinliğinin ardından Gökçimen Parkında bir araya gelen Ekspres Gazetesi'nden Semra TOZARAYDIN ve eşi Gökhan TOZARAYDIN, Vizyon Gazetesinden Aslıhan ÖZDOĞULARLI, Doruk Gazetesi'nden Fatma ÇAKIR ve Ahmet ARABACI, Kütahya ve ülke gündemi üzerine sohbet ettiler. Bu vesile ile aynı zamanda yorgunluk atan gazeteciler Gökçimen Parkından şehri tepeden izleme fırsatı da buldular.

 

İlimizde ihtiyaç duyulan sosyal amaçlı işletmelerden olan Gökçimen Parkında toplumun her kesiminden vatandaşların hizmet alması bu tür farklı tesislere de ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Gökçimen Parkında güzel bir işletmecilik örneği gösteren ve gidenlerin keyif aldığı, dinlendiğini htiği bir ortamı sağlayan işletmecileri tebrik etmek gerektiğini düşünüyoruz. Biz kendi adımıza teşekkür ederek, ayrıldık. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.