Fatma ÇAKIR, Belediye Meclisinde Onore Edildi

Güncel 08.10.2021 - 16:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2817+ kez okundu.
 

Fatma ÇAKIR, Belediye Meclisinde Onore Edildi

Balkan Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil eden tek Hakem olan Kütahya Belediyespor Kulübü Antrenörü Fatma ÇAKIR'a meclis huzurunda plaket takdim edildi.
3. Dönem 9. Olağan Kütahya Belediye Meclis Toplantısında 34 gündem maddesi karara bağlanırken, Balkan Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil eden tek Hakem olan Kütahya Belediyespor Kulübü Antrenörü Fatma ÇAKIR'a meclis huzurunda plaket takdim edildi.   Belediye meclisi gündem maddeleri öncesinde Kütahya Belediye Meclis üyeleri huzurunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 15. Balkan Kick Boks Şampiyonası’nda hakem olarak görev alan Kütahya Belediyespor Kulübü antrenörlerinden Fatma ÇAKIR’a plaket ve hediye takdim etti.   Kütahya Belediye Başkanı IŞIK tarafından verilen Teşekkür Plaketinde aşağıdaki bilgiler yazmakta. "Sayın Fatma ÇAKIR Kütahya Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Makedonya Üsküp şehrinde düzenlenen 15. Balkan Kick Boks Şampiyonasında ilimizi Hakem olarak temsil ettiğiniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Prof. Dr. Alim IŞIK Kütahya Belediye Başkanı" Kütahya Belediyespor Kick Boks Antrenörü Fatma ÇAKIR, mecliste yapmış olduğu konuşmasında; "Öncelikle Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz ve Kütahya'mız için bu ödülü alıyorum. Öncelikle Kütahya'mızı ve Türkiye'mizi temsil etmekten büyük gurur duydum. Türkiye Kick Boks Federasyonumuzu temsilen katılan tek hakem olarak Balkan Şampiyonasına katıldım. Üzerimde Milli Takım forması var, bunun verdiği gurur ve onurun yanında büyük sorumluluk bilinciyle hareket ettim. En iyi şekilde ülkemizi temsil ettiğime inanıyorum. Beni bu ulvi göreve layık gören Türkiye Kick Boks Fedarasyonu Başkanımız Sayın Salim KAYICI'ya ve ekibine, bu belgeyi vermeyi uygun gören Belediye Başkanımız ve yönetimine sonsuz şükranlarımı arz ederim. Belediyemizin Kick Boks Antrenörü olarak görev yapmaya, sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - DORUK 
Balkan Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil eden tek Hakem olan Kütahya Belediyespor Kulübü Antrenörü Fatma ÇAKIR'a meclis huzurunda plaket takdim edildi.

3. Dönem 9. Olağan Kütahya Belediye Meclis Toplantısında 34 gündem maddesi karara bağlanırken, Balkan Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil eden tek Hakem olan Kütahya Belediyespor Kulübü Antrenörü Fatma ÇAKIR'a meclis huzurunda plaket takdim edildi.

 

Belediye meclisi gündem maddeleri öncesinde Kütahya Belediye Meclis üyeleri huzurunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 15. Balkan Kick Boks Şampiyonası’nda hakem olarak görev alan Kütahya Belediyespor Kulübü antrenörlerinden Fatma ÇAKIR’a plaket ve hediye takdim etti.

 

Kütahya Belediye Başkanı IŞIK tarafından verilen Teşekkür Plaketinde aşağıdaki bilgiler yazmakta.

"Sayın Fatma ÇAKIR

Kütahya Belediyespor Kulübü

Kick Boks Takımı Antrenörü

Makedonya Üsküp şehrinde düzenlenen 15. Balkan Kick Boks Şampiyonasında ilimizi Hakem olarak temsil ettiğiniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Prof. Dr. Alim IŞIK

Kütahya Belediye Başkanı"

Kütahya Belediyespor Kick Boks Antrenörü Fatma ÇAKIR, mecliste yapmış olduğu konuşmasında; "Öncelikle Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz ve Kütahya'mız için bu ödülü alıyorum. Öncelikle Kütahya'mızı ve Türkiye'mizi temsil etmekten büyük gurur duydum. Türkiye Kick Boks Federasyonumuzu temsilen katılan tek hakem olarak Balkan Şampiyonasına katıldım. Üzerimde Milli Takım forması var, bunun verdiği gurur ve onurun yanında büyük sorumluluk bilinciyle hareket ettim. En iyi şekilde ülkemizi temsil ettiğime inanıyorum.

Beni bu ulvi göreve layık gören Türkiye Kick Boks Fedarasyonu Başkanımız Sayın Salim KAYICI'ya ve ekibine, bu belgeyi vermeyi uygun gören Belediye Başkanımız ve yönetimine sonsuz şükranlarımı arz ederim.

Belediyemizin Kick Boks Antrenörü olarak görev yapmaya, sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.