Eyüp KAHVECİ: 1 Nisan'da Belediye'de Kahveler Benden

Siyaset 04.02.2019 - 15:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3007+ kez okundu.
 

Eyüp KAHVECİ: 1 Nisan'da Belediye'de Kahveler Benden

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ: "Bu seçimlerde halkımızın partimize ve şahsıma teveccühünden eminim. Dolayısıyla 1 Nisan'da Belediye Başkanı olarak kahveler benden. Yani Belediye'den değil, Eyüp KAHVECİ'den olacak" dedi.
CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ: "Bu seçimlerde halkımızın partimize ve şahsıma teveccühünden eminim. Dolayısıyla 1 Nisan'da Belediye Başkanı olarak kahveler benden. Yani Belediye'den değil, Eyüp KAHVECİ'den olacak" dedi. CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl KASAP ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, slogan olarak 'Derman Belediyeciliği'ni belirlediklerini belirterek; "Kütahya'nın sorunlarını çözecek, derdine derman olacak projelerimiz hazır. Zaten Kütahya'nın tüm sorunları bugüne kadar ihmal edilmişlikten, ehliyetsizlik, liyakatsizlikten giderilememiştir. Oysa Kütahya bölgenin cazibe merkezi olması için her türlü imkana sahiptir. Kültür ve Turizm'den tutun yeraltı yer üstü kaynakları, tarihi misyonu maalesef siyasi iktidarlar tarafından görmezden gelinmiştir. İşte bu sorunların giderilmesi için DERMAN BELEDİYECİLİĞİ olarak belirlediğimiz projelerimizi halkımızın ve partimizin desteği, özellikle milletvekilimiz Sayın Fazıl KASAP'ın bugüne kadar gösterdiği performansını da arkamıza alarak bu işin sonunu getireceğiz. Destek hemşerilerimizden, hizmet bizden olacak. Ayrıca az önce de belirttiğimiz gibi 1 Nisan'da inşallah Belediyemizin önünde Belediye Başkanı olarak kahveleri Eyüp KAHVECİ cebinden ısmarlayacak. Borç yükü altındaki Belediye'yi daha fazla borca sokmamak için kahveler KAHVECİ'den olacak" dedi. Kütahya Milletvekili Dr. A. Fazıl KASAP da "Genel seçimlerden sonra partimizin ve milletvekillerimizin çalışmaları, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genelde ve yerelde iktidara hazır olduğunun göstergesidir. Demokrasimize ve Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkarak ülke yönetimini sürdürebileceğimiz görülmüştür. Keza yerelde de Kütahya'mıza bir köy konumuna getiren çürümüş, kokuşmuş zihniyetin artık terk edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok nitelikli bir Başkan adayımız var. Parti teşkilatımızla ve adayımızla birlikte Kütahya'nın tüm sorunlarının en kısa sürede çözülebilirliğini göstermek için Kütahya Belediye Başkanlığına talibiz. Hemşerilerimizden bu konuda destek ve teveccüh bekliyoruz. Kütahya'mıza DERMAN BELEDİYECİLİĞİ, derman olacak inşallah, diyoruz" dedi. DORUK Gazetesi olarak CHP Belediye Başkan Adayı ve Milletvekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; tüm diğer partilerin adaylarıyla birlikte Sayın Eyüp KAHVECİ'ye de başarılar diliyoruz. - DORUK
CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ: "Bu seçimlerde halkımızın partimize ve şahsıma teveccühünden eminim. Dolayısıyla 1 Nisan'da Belediye Başkanı olarak kahveler benden. Yani Belediye'den değil, Eyüp KAHVECİ'den olacak" dedi.

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ: "Bu seçimlerde halkımızın partimize ve şahsıma teveccühünden eminim. Dolayısıyla 1 Nisan'da Belediye Başkanı olarak kahveler benden. Yani Belediye'den değil, Eyüp KAHVECİ'den olacak" dedi.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl KASAP ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, slogan olarak 'Derman Belediyeciliği'ni belirlediklerini belirterek; "Kütahya'nın sorunlarını çözecek, derdine derman olacak projelerimiz hazır. Zaten Kütahya'nın tüm sorunları bugüne kadar ihmal edilmişlikten, ehliyetsizlik, liyakatsizlikten giderilememiştir. Oysa Kütahya bölgenin cazibe merkezi olması için her türlü imkana sahiptir. Kültür ve Turizm'den tutun yeraltı yer üstü kaynakları, tarihi misyonu maalesef siyasi iktidarlar tarafından görmezden gelinmiştir. İşte bu sorunların giderilmesi için DERMAN BELEDİYECİLİĞİ olarak belirlediğimiz projelerimizi halkımızın ve partimizin desteği, özellikle milletvekilimiz Sayın Fazıl KASAP'ın bugüne kadar gösterdiği performansını da arkamıza alarak bu işin sonunu getireceğiz. Destek hemşerilerimizden, hizmet bizden olacak.

Ayrıca az önce de belirttiğimiz gibi 1 Nisan'da inşallah Belediyemizin önünde Belediye Başkanı olarak kahveleri Eyüp KAHVECİ cebinden ısmarlayacak. Borç yükü altındaki Belediye'yi daha fazla borca sokmamak için kahveler KAHVECİ'den olacak" dedi.

Kütahya Milletvekili Dr. A. Fazıl KASAP da "Genel seçimlerden sonra partimizin ve milletvekillerimizin çalışmaları, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genelde ve yerelde iktidara hazır olduğunun göstergesidir. Demokrasimize ve Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkarak ülke yönetimini sürdürebileceğimiz görülmüştür. Keza yerelde de Kütahya'mıza bir köy konumuna getiren çürümüş, kokuşmuş zihniyetin artık terk edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Çok nitelikli bir Başkan adayımız var. Parti teşkilatımızla ve adayımızla birlikte Kütahya'nın tüm sorunlarının en kısa sürede çözülebilirliğini göstermek için Kütahya Belediye Başkanlığına talibiz. Hemşerilerimizden bu konuda destek ve teveccüh bekliyoruz. Kütahya'mıza DERMAN BELEDİYECİLİĞİ, derman olacak inşallah, diyoruz" dedi.

DORUK Gazetesi olarak CHP Belediye Başkan Adayı ve Milletvekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; tüm diğer partilerin adaylarıyla birlikte Sayın Eyüp KAHVECİ'ye de başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.