Eyüp CİHAN: Kütahya'ya Katkı Sunacak Projeler Geliştirebiliriz

Spor 15.04.2022 - 12:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4188+ kez okundu.
 

Eyüp CİHAN: Kütahya'ya Katkı Sunacak Projeler Geliştirebiliriz

Genç Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Mühendisleri Derneği (GIDABİRDER) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN ve Sultan CİHAN, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.
Genç Grup  Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Mühendisleri Derneği (GIDABİRDER) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN ve Sultan CİHAN, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Genç Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve GIDABİRDER Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN, Kent Konseyi Başkanı ARABACI'ya görevinin hayırlı olmasını dileyerek; Kent Konseyi'nin yapısını, faaliyetlerini Başkan ARABACI'dan dinledi ve Kütahya adına yapılabilecek çalışmalarda birlikte yol alabileceklerini ve proje bazında da katkılar sunabileceklerini ifade etti. CİHAN: "Biz ekmeğimizi Kütahya'dan kazanıyoruz, farklı illerde de şubelerimiz olsa da merkezimiz Kütahya. Kütahya'nın değerlerine sahip çıkma, gün yüzüne çıkarmada katkımız olabilecek tüm çalışmalarda siz değerli abimiz ile birlikte elimizden geleni yaparız. Siz hem bizlerin hem de tüm Kütahya'nın abisisiniz, daha farklı görevlerinizde olduğu gibi Kent Konseyi'nde de Kütahya'mıza ciddi katkılar sunacağınıza inancımız tamdır. Kütahya'mıza katkı sunacak projeler geliştirerek hayata birlikte geçirebiliriz. Kütahya için yapılacak kültürel etkinlikler ve turizme katkı sağlayacak projelerde de birlikte yol arkadaşı olmak isteriz. Kent Konseyi çalışma gruplarında Kütahya'da bulunan proje danışmanları için komisyon kurulmasını talep ediyoruz" dedi. Kent Konseyi olarak önümüzdeki süreçte birlikte yapılabilecek Kütahya ile ilgili ilk etapta bir projeyle ilgili istişarelerde bulunuldu. Görüşme esnasında ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile de yapılabilecek çalışmalarla ilgili ön görüşme sağlandı. Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI, Genç Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve GIDABİRDER Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN ve Sultan CİHAN'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Günün anısına CİHAN, ARABACI'ya hediye takdim etti. - DORUK Fatma
Genç Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Mühendisleri Derneği (GIDABİRDER) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN ve Sultan CİHAN, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Genç Grup  Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Mühendisleri Derneği (GIDABİRDER) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN ve Sultan CİHAN, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Genç Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve GIDABİRDER Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN, Kent Konseyi Başkanı ARABACI'ya görevinin hayırlı olmasını dileyerek; Kent Konseyi'nin yapısını, faaliyetlerini Başkan ARABACI'dan dinledi ve Kütahya adına yapılabilecek çalışmalarda birlikte yol alabileceklerini ve proje bazında da katkılar sunabileceklerini ifade etti. CİHAN: "Biz ekmeğimizi Kütahya'dan kazanıyoruz, farklı illerde de şubelerimiz olsa da merkezimiz Kütahya. Kütahya'nın değerlerine sahip çıkma, gün yüzüne çıkarmada katkımız olabilecek tüm çalışmalarda siz değerli abimiz ile birlikte elimizden geleni yaparız. Siz hem bizlerin hem de tüm Kütahya'nın abisisiniz, daha farklı görevlerinizde olduğu gibi Kent Konseyi'nde de Kütahya'mıza ciddi katkılar sunacağınıza inancımız tamdır.

Kütahya'mıza katkı sunacak projeler geliştirerek hayata birlikte geçirebiliriz. Kütahya için yapılacak kültürel etkinlikler ve turizme katkı sağlayacak projelerde de birlikte yol arkadaşı olmak isteriz. Kent Konseyi çalışma gruplarında Kütahya'da bulunan proje danışmanları için komisyon kurulmasını talep ediyoruz" dedi. Kent Konseyi olarak önümüzdeki süreçte birlikte yapılabilecek Kütahya ile ilgili ilk etapta bir projeyle ilgili istişarelerde bulunuldu. Görüşme esnasında ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile de yapılabilecek çalışmalarla ilgili ön görüşme sağlandı.

Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI, Genç Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve GIDABİRDER Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN ve Sultan CİHAN'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Günün anısına CİHAN, ARABACI'ya hediye takdim etti. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.