Eskişehir Kick Boks Şampiyonasından, Kütahya'ya 13 Madalya

14.02.2022 - 20:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3926+ kez okundu.
 

Eskişehir Kick Boks Şampiyonasından, Kütahya'ya 13 Madalya

20 il 625 sporcunun katıldığı Eskişehir İller Arası Kick Boks Şampiyonasına Kütahya kafilesi olarak 19 sporcu ile katılım sağlayarak 13 derece elde ettik.
20 il 625 sporcunun katıldığı Eskişehir İller Arası Kick Boks Şampiyonasına Kütahya kafilesi olarak 19 sporcu ile katılım sağlayarak 13 derece elde ettik.  Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularımızdan Eylül Aleyna Ağın Yıldız Bayanlar Point Fighting 60 kg'da 2. olarak gümüş madalya Zeynep Eslem Yiğitbaşı Minik Bayanlar Point Fighting 42kg'da 3. olarak bronz madalya   Ezgi Ayşe Öztürk Yıldız Bayanlar Kick Light +50 kg'da 3. olarak bronz madalya  Rümeysa Savaş Genç Bayanlar Point Fighting 60 kg'da 3. olarak bronz madalya  kazandı.   Kütahya Gençlik Spor Kulübü Sporcularımızdan  Abdulhamit Nurzai Büyük Erkekler Point Fighting 69kg'da 1. olarak altın madalya  Hamza Furkan Demirci Büyük Erkekler Kick Light 57 kg'da 2.  olarak gümüş madalya Ayşegül Nurefşan Arslanlı Büyük Bayanlar Kick Light 55 kg'da 3.  olarak bronz madalya kazandı.  Kütahya Alfa Spor Kulübü Sporcularımızdan Murat Efe Kıyak Minik Erkekler Point Fighting 47kg'da 1. olarak altın madalya  Melisa Yıldız Genç Bayanlar Kick Light 50kg'da 3. olarak bronz madalya  kazandı.  Kütahya Anka Spor Kulübü Sporcularımızdan Taha Göktuğ Aydın Genç Erkekler Point Fighting 74kg 1. olarak altın madalya  Gözde Seven Minik Bayanlar Point Fighting  47kg 3. olarak bronz madalya  Yiğit Alp Arslan Minik Erkekler Point Fighting 42kg 3. olarak bronz madalya  Efza Akyol Genç Bayanlar Point Fighting 60kg 3. olarak bronz madalya  kazandı.  Kütahya Belediye Spor Kulübü, Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Kütahya Alfa Spor Kulübünden 5er sporcu ile Kütahya Anka Spor Kulübünden 4 sporcu olmak üzere toplam 19 sporcu ile katıldığımız Eskişehir İller Arası Kick Boks Şampiyonasında 3 Altın  2 Gümüş  8 Bronz  olmak üzere toplam 13 madalya kazandık. Eskişehir Kick Boks İl Temsilcisi Aysun Aygün, Kick Boks Profesyonel Şube Başkanı Erdin Aygün başta olmak üzere emeği geçenlere, Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Aarabacı'ya, Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır' a, Kütahya Alfa Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Dülger'e, Kütahya Anka Spor Kulübü Antrenörü Ezgi Şebnem Hoşgör'e, katılım sağlayan sporcularımıza, velilerimize Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz. - DORUK
20 il 625 sporcunun katıldığı Eskişehir İller Arası Kick Boks Şampiyonasına Kütahya kafilesi olarak 19 sporcu ile katılım sağlayarak 13 derece elde ettik.

20 il 625 sporcunun katıldığı Eskişehir İller Arası Kick Boks Şampiyonasına Kütahya kafilesi olarak 19 sporcu ile katılım sağlayarak 13 derece elde ettik. 

Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularımızdan
Eylül Aleyna Ağın Yıldız Bayanlar Point Fighting 60 kg'da 2. olarak gümüş madalya
Zeynep Eslem Yiğitbaşı Minik Bayanlar Point Fighting 42kg'da 3. olarak bronz madalya  
Ezgi Ayşe Öztürk Yıldız Bayanlar Kick Light +50 kg'da 3. olarak bronz madalya 
Rümeysa Savaş Genç Bayanlar Point Fighting 60 kg'da 3. olarak bronz madalya 
kazandı. 

 Kütahya Gençlik Spor Kulübü Sporcularımızdan 
Abdulhamit Nurzai Büyük Erkekler Point Fighting 69kg'da 1. olarak altın madalya 
Hamza Furkan Demirci Büyük Erkekler Kick Light 57 kg'da 2.  olarak gümüş madalya
Ayşegül Nurefşan Arslanlı Büyük Bayanlar Kick Light 55 kg'da 3.  olarak bronz madalya
kazandı. 

Kütahya Alfa Spor Kulübü Sporcularımızdan
Murat Efe Kıyak Minik Erkekler Point Fighting 47kg'da 1. olarak altın madalya 
Melisa Yıldız Genç Bayanlar Kick Light 50kg'da 3. olarak bronz madalya 
kazandı. 

Kütahya Anka Spor Kulübü Sporcularımızdan
Taha Göktuğ Aydın Genç Erkekler Point Fighting 74kg 1. olarak altın madalya 
Gözde Seven Minik Bayanlar Point Fighting  47kg 3. olarak bronz madalya 
Yiğit Alp Arslan Minik Erkekler Point Fighting 42kg 3. olarak bronz madalya 
Efza Akyol Genç Bayanlar Point Fighting 60kg 3. olarak bronz madalya 
kazandı. 

Kütahya Belediye Spor Kulübü, Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Kütahya Alfa Spor Kulübünden 5er sporcu ile Kütahya Anka Spor Kulübünden 4 sporcu olmak üzere toplam 19 sporcu ile katıldığımız Eskişehir İller Arası Kick Boks Şampiyonasında
3 Altın 
2 Gümüş 
8 Bronz 
olmak üzere toplam 13 madalya kazandık.

Eskişehir Kick Boks İl Temsilcisi Aysun Aygün, Kick Boks Profesyonel Şube Başkanı Erdin Aygün başta olmak üzere emeği geçenlere, Kütahya Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Aarabacı'ya, Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır' a, Kütahya Alfa Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Dülger'e, Kütahya Anka Spor Kulübü Antrenörü Ezgi Şebnem Hoşgör'e, katılım sağlayan sporcularımıza, velilerimize Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.