Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN: Kütahya, Koza İçerisindeki İpek Böceği Gibi

Siyaset 02.03.2019 - 17:30, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4146+ kez okundu.
 

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN: Kütahya, Koza İçerisindeki İpek Böceği Gibi

Ulu Cami İş Merkezi önünde CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, CHP İl Başkanı Makbul Sarı, CHP Kütahya Belediye Başkan adayı Eyüp Kahveci ve çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, burada seçmenlere seslendi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’ye seçim çalışmaları kapsamında destek vermek üzere Kütahya’ya gelen Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Kahveci’ye elimden gelen desteği vereceğim, yapılması gereken projelerde de her zaman milletvekilimiz ve seçildiği takdirde Kahveci’nin emrinde olacağım” dedi  “31 Mart’tan sonra inşallah Kütahya daha da güzelleşecek” diyerek sözlerine başlayan Büyükerşen, “Kütahya oldum olası benim çok önem verdiğim ve çok takdir ettiğim şehirlerden biridir. Kendi özgü kültürü ve sanat hayatı vardır. Kütahya sadece çiniciliğin kalbi olarak bilinmekle kalmaz, Kütahya çok mükemmel insanlar yetiştirmiştir. Buradan Kütahya’nın yetiştirdiği Rahmetli Sıtkı Usta’yı da rahmetle anıyorum” diye konuştu. Kütahya’da ilk yükseköğretim kurumunu kurma şerefinin kendine verildiğini ifade eden Başkan Büyükerşen, “Nitekim buradan koskoca bir üniversite doğdu. İçinizde bugün iş adamı, sanayici, siyasetçi olarak yetişmiş benim buradaki okuldan mezun olmuş öğrencilerim vardır. Ama artık benim Kütahya için bir görevim söz konusu. Kütahya yıllarca kendi içine kapanmış bir koza içerisindeki ipek böceği gibiydi. İnşallah bundan sonra kozasını açacak ve sanatta, demokraside, iş hayatında, yatırımlarda, memleket ve vatanseverlikte, siyasette de ağırlığını yeni platformlarda gösterecektir” dedi. Büyükerşen, “Değerli Milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap ve CHP Kütahya Belediye Başkanımız sizlere yeni yeni projeler sunarak yeni bir hizmet anlayışını getirecektir. Bu süreç içerisinde kıdemli bir belediye başkanı olarak kendisine görevde kaldığı sürece yardımlarını esirgemeyeceğim. Kütahya’yı huzurlu, gururlu ve güvenli bir şehir yapabilmesi için Kahveci’ye elimden gelen desteği vereceğim gibi, yapılması gereken projelerde de her zaman milletvekilimiz ve seçildiği takdirde Kahveci’nin emrinde olacağım. Buradan bunu söylemek için geldim” ifadelerini kullandı. , Kahveci’ye “İnşallah kazanırsın” diyerek destek sözünü yineleyen Büyükerşen, “İç batı Anadolu’da Eskişehir’den sonra önce sizde, sonra Afyon ve Uşak’ta seçim sonu haritalarının rengi değişirse Ege’nin özgürlüğünü ve birbirine bağlanan zincir halkalarını teşkil etmiş oluruz. Biz iç batı Anadolu’da Eskişehir olarak yalnız kalıyoruz. Şimdi bunu bir zincir haline getirmek, sayın Kahveci’ye, sayın milletvekilimize ve vatansever Kütahyalı seçmenlere kalıyor” dedi. Büyükerşen ve CHP heyeti daha sonra Sevgi yolunda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 
Ulu Cami İş Merkezi önünde CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, CHP İl Başkanı Makbul Sarı, CHP Kütahya Belediye Başkan adayı Eyüp Kahveci ve çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, burada seçmenlere seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’ye seçim çalışmaları kapsamında destek vermek üzere Kütahya’ya gelen Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Kahveci’ye elimden gelen desteği vereceğim, yapılması gereken projelerde de her zaman milletvekilimiz ve seçildiği takdirde Kahveci’nin emrinde olacağım” dedi

 “31 Mart’tan sonra inşallah Kütahya daha da güzelleşecek” diyerek sözlerine başlayan Büyükerşen, “Kütahya oldum olası benim çok önem verdiğim ve çok takdir ettiğim şehirlerden biridir. Kendi özgü kültürü ve sanat hayatı vardır. Kütahya sadece çiniciliğin kalbi olarak bilinmekle kalmaz, Kütahya çok mükemmel insanlar yetiştirmiştir. Buradan Kütahya’nın yetiştirdiği Rahmetli Sıtkı Usta’yı da rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Kütahya’da ilk yükseköğretim kurumunu kurma şerefinin kendine verildiğini ifade eden Başkan Büyükerşen, “Nitekim buradan koskoca bir üniversite doğdu. İçinizde bugün iş adamı, sanayici, siyasetçi olarak yetişmiş benim buradaki okuldan mezun olmuş öğrencilerim vardır. Ama artık benim Kütahya için bir görevim söz konusu. Kütahya yıllarca kendi içine kapanmış bir koza içerisindeki ipek böceği gibiydi. İnşallah bundan sonra kozasını açacak ve sanatta, demokraside, iş hayatında, yatırımlarda, memleket ve vatanseverlikte, siyasette de ağırlığını yeni platformlarda gösterecektir” dedi.

Büyükerşen, “Değerli Milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap ve CHP Kütahya Belediye Başkanımız sizlere yeni yeni projeler sunarak yeni bir hizmet anlayışını getirecektir. Bu süreç içerisinde kıdemli bir belediye başkanı olarak kendisine görevde kaldığı sürece yardımlarını esirgemeyeceğim. Kütahya’yı huzurlu, gururlu ve güvenli bir şehir yapabilmesi için Kahveci’ye elimden gelen desteği vereceğim gibi, yapılması gereken projelerde de her zaman milletvekilimiz ve seçildiği takdirde Kahveci’nin emrinde olacağım. Buradan bunu söylemek için geldim” ifadelerini kullandı. ,

Kahveci’ye “İnşallah kazanırsın” diyerek destek sözünü yineleyen Büyükerşen, “İç batı Anadolu’da Eskişehir’den sonra önce sizde, sonra Afyon ve Uşak’ta seçim sonu haritalarının rengi değişirse Ege’nin özgürlüğünü ve birbirine bağlanan zincir halkalarını teşkil etmiş oluruz. Biz iç batı Anadolu’da Eskişehir olarak yalnız kalıyoruz. Şimdi bunu bir zincir haline getirmek, sayın Kahveci’ye, sayın milletvekilimize ve vatansever Kütahyalı seçmenlere kalıyor” dedi. Büyükerşen ve CHP heyeti daha sonra Sevgi yolunda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.