Eski Dostlar, DORUK'ta Buluştu

Spor 02.06.2021 - 15:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3682+ kez okundu.
 

Eski Dostlar, DORUK'ta Buluştu

80'li yıllarda Enerji İş Kolundaki TES-İŞ Sendikasının yönetiminde görev yapan Kütahya TES-İŞ Başkanı ve TES-İŞ Federasyonu Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Ahmet ARABACI'yı ziyaret eden Tunçbilek TES-İŞ Sendikası eski Eğitim Sekreteri Fevzi ALTIN, DORUK Gazetesi'nde bir araya gelerek, o dönemlerdeki sendikal faaliyetlerini, diyalogları yad ettiler. Daha sonraki süreçlerde de farklı alanlardaki çalışmalarının neler olduğunu birbirlerine aktardılar. Eski ama eskimeyen dostların geçmişi anarken ki anlatımları zaman zaman duygulanmalarına da sebep oldu. - DORUK 

80'li yıllarda Enerji İş Kolundaki TES-İŞ Sendikasının yönetiminde görev yapan Kütahya TES-İŞ Başkanı ve TES-İŞ Federasyonu Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Ahmet ARABACI'yı ziyaret eden Tunçbilek TES-İŞ Sendikası eski Eğitim Sekreteri Fevzi ALTIN, DORUK Gazetesi'nde bir araya gelerek, o dönemlerdeki sendikal faaliyetlerini, diyalogları yad ettiler.

Daha sonraki süreçlerde de farklı alanlardaki çalışmalarının neler olduğunu birbirlerine aktardılar. Eski ama eskimeyen dostların geçmişi anarken ki anlatımları zaman zaman duygulanmalarına da sebep oldu. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.