Engelli Araçları İçin Şarj İstasyonu

08.10.2018 - 13:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2245+ kez okundu.
 

Engelli Araçları İçin Şarj İstasyonu

– ARTIK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN ŞARJ SORUNU OLMAYACAK TAVŞANLI BELEDİYESİ, AKÜLÜ ARAÇLARLA ŞEHİR İÇİNDE ULAŞIMLARINI SAĞLAMAYA ÇALIŞAN ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN 2 AYRI NOKTADA ŞARJ İSTASYONU KURDU. CUMHURİYET MEYDANI İLE TAVŞANLI BELEDİYESİ MURAT GAZİ SOSYAL TESİSLERİ ÖNÜNE KURULAN ŞARJ İSTASYONLARI, AYNI ANDA 3 AKÜLÜ ARACI ŞARJ EDEBİLİYOR. Tavşanlı Belediyesi Bilgi İşlem ve Elektrik Müdürlüğü ekiplerince, akülü engelli aracı kullanan vatandaşlar için Cumhuriyet Meydanı ile Belediye Murat Gazi Sosyal Tesisleri önüne şarj dolum istasyonu kuruldu. Bu şarj istasyonlarında hızlı şarj özelliği bulunuyor ve aynı anda 3 akülü araç şarj edilebiliyor. Vatandaşlar araçlarını şarj ederken, şarj istasyonunda bulunan LED ekrandan belediye hizmetleriyle ilgili görselleri de izleyebiliyor. – BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALİ ÖZDEN: – ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ ARTIK ŞARJ KAYGISI YAŞAMAYACAK Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Belediye olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak ve önündeki engelleri kaldıracak çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Engelli vatandaşların taleplerinin kendileri için büyük önem arzettiğini vurgulayan Başkan Vekili Ali Özden, “Tavşanlı Belediyesi her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmuştur. Yıl boyunca gelen talepler doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye başta olmak üzere sürekli yardımlar yapıyoruz. Zaman zaman engelli kardeşlerimizle bir araya gelip sorun ve taleplerini dinliyoruz ve bu yönde projeler geliştiriyoruz. Son olarak ilçemizde 2 ayrı noktaya şarj istasyonu kurduk. Akülü araç kullanan engelli vatandaşlarımız şehir içine indiklerinde artık (aküm biter) kaygısı yaşamayacak. Aynı anda 3 araç şarj edebilen istasyonda ayrıca LED ekran da oluşturduk. Vatandaşımız burada aracını şarj ederken, bir taraftan da belediye hizmetlerimizin anlatıldığı tanıtım görsellerimizi izleyecek” dedi. Belediye Başkan Vekili Ali Özden gelen talepleri de dikkate alarak engellilere yönelik yapılan çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi. Engelli vatandaşlarımızdan 80 yaşındaki Akif Erbaş ise söz konusu hizmetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Evden çıktığım andan itibaren sürekli aracımızın şarjını kontrol ediyordum. Belediyemizin oluşturduğu bu şarj istasyonları dolayısıyla artık rahat rahat dolaşabiliyorum. Bizim için çok güzel ve yerinde bir hizmet” ifadelerini kullandı.

– ARTIK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN ŞARJ SORUNU OLMAYACAK TAVŞANLI BELEDİYESİ, AKÜLÜ ARAÇLARLA ŞEHİR İÇİNDE ULAŞIMLARINI SAĞLAMAYA ÇALIŞAN ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN 2 AYRI NOKTADA ŞARJ İSTASYONU KURDU. CUMHURİYET MEYDANI İLE TAVŞANLI BELEDİYESİ MURAT GAZİ SOSYAL TESİSLERİ ÖNÜNE KURULAN ŞARJ İSTASYONLARI, AYNI ANDA 3 AKÜLÜ ARACI ŞARJ EDEBİLİYOR. Tavşanlı Belediyesi Bilgi İşlem ve Elektrik Müdürlüğü ekiplerince, akülü engelli aracı kullanan vatandaşlar için Cumhuriyet Meydanı ile Belediye Murat Gazi Sosyal Tesisleri önüne şarj dolum istasyonu kuruldu.
Bu şarj istasyonlarında hızlı şarj özelliği bulunuyor ve aynı anda 3 akülü araç şarj edilebiliyor. Vatandaşlar araçlarını şarj ederken, şarj istasyonunda bulunan LED ekrandan belediye hizmetleriyle ilgili görselleri de izleyebiliyor. – BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALİ ÖZDEN:
– ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ ARTIK ŞARJ KAYGISI YAŞAMAYACAK
Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Belediye olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak ve önündeki engelleri kaldıracak çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Engelli vatandaşların taleplerinin kendileri için büyük önem arzettiğini vurgulayan Başkan Vekili Ali Özden, “Tavşanlı Belediyesi her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmuştur. Yıl boyunca gelen talepler doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye başta olmak üzere sürekli yardımlar yapıyoruz. Zaman zaman engelli kardeşlerimizle bir araya gelip sorun ve taleplerini dinliyoruz ve bu yönde projeler geliştiriyoruz. Son olarak ilçemizde 2 ayrı noktaya şarj istasyonu kurduk. Akülü araç kullanan engelli vatandaşlarımız şehir içine indiklerinde artık (aküm biter) kaygısı yaşamayacak. Aynı anda 3 araç şarj edebilen istasyonda ayrıca LED ekran da oluşturduk. Vatandaşımız burada aracını şarj ederken, bir taraftan da belediye hizmetlerimizin anlatıldığı tanıtım görsellerimizi izleyecek” dedi.
Belediye Başkan Vekili Ali Özden gelen talepleri de dikkate alarak engellilere yönelik yapılan çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
Engelli vatandaşlarımızdan 80 yaşındaki Akif Erbaş ise söz konusu hizmetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Evden çıktığım andan itibaren sürekli aracımızın şarjını kontrol ediyordum. Belediyemizin oluşturduğu bu şarj istasyonları dolayısıyla artık rahat rahat dolaşabiliyorum. Bizim için çok güzel ve yerinde bir hizmet” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.