Emet ve Hisarcık Elele Verdi, Orta Ölçekli Sanayi Kuruyor

Ekonomi 06.08.2021 - 15:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3551+ kez okundu.
 

Emet ve Hisarcık Elele Verdi, Orta Ölçekli Sanayi Kuruyor

Bölgesel Kalkınma adına ortak bir sanayi oluşturmaya karar veren Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçelerinin yönetimi, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bölgesel Kalkınma adına ortak bir sanayi oluşturmaya karar veren Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçelerinin yönetimi, Emet Belediye Başkanı  Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Yatırımcıya Her Türlü Destek Verilecek Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ile birlikte sanayi alanında fikir alışverişinde bulunan heyet,  çalışmalarına devam ediyor. Bölgeye yatırımcı çekmek adına bedelsiz yer temini başta olmak üzere gereken her türlü  destek  verileceğini belirten yetkililer; Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının  rehberlik ve lojistik destek sağlayacağını ifade ettiler. Emet ve Hisarcık Belediye Başkanları Doğan ve Çalışkan: "Bölgesel Kalkınma sanayiden geçer. Emet - Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Sitemiz, bölgemizin nefesi olacak. Orta Ölçekli sanayimizin kurulması için çalışmalarımız sürerken Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Başkanımız Sayın Davut Efe bölgemize gelerek, çalışmalarımıza destek verdi; kendilerine bölgemize göstermiş olduğu duyarlılık ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bölge halkımızın bir hayalini gerçekleştirmek adına adım adım ilerliyoruz" dedi. - DORUK Fatma
Bölgesel Kalkınma adına ortak bir sanayi oluşturmaya karar veren Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçelerinin yönetimi, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgesel Kalkınma adına ortak bir sanayi oluşturmaya karar veren Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçelerinin yönetimi, Emet Belediye Başkanı  Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yatırımcıya Her Türlü Destek Verilecek

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ile birlikte sanayi alanında fikir alışverişinde bulunan heyet,  çalışmalarına devam ediyor. Bölgeye yatırımcı çekmek adına bedelsiz yer temini başta olmak üzere gereken her türlü  destek  verileceğini belirten yetkililer; Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının  rehberlik ve lojistik destek sağlayacağını ifade ettiler.

Emet ve Hisarcık Belediye Başkanları Doğan ve Çalışkan: "Bölgesel Kalkınma sanayiden geçer. Emet - Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Sitemiz, bölgemizin nefesi olacak. Orta Ölçekli sanayimizin kurulması için çalışmalarımız sürerken Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Başkanımız Sayın Davut Efe bölgemize gelerek, çalışmalarımıza destek verdi; kendilerine bölgemize göstermiş olduğu duyarlılık ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bölge halkımızın bir hayalini gerçekleştirmek adına adım adım ilerliyoruz" dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.