Emet Kaymakamı ÇİÇEK, Resmi ve Sivil İnisiyatifi Bilgilendirdi

25.10.2018 - 12:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2444+ kez okundu.
 

Emet Kaymakamı ÇİÇEK, Resmi ve Sivil İnisiyatifi Bilgilendirdi

Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, kaymakamlıkta ilçedeki tüm kurum amirleri ve STK başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi.
Emet Kaymakamı ÇİÇEK toplantıda; ilçede yapılan kamu yatırımları, yapılması planlanan projelerle ilgili çalışmalar hakkında tüm katılımcıları bilgilendirdi. Bir sinevizyon gösterisi ile yapılan çalışmalarla ilgili açıklamanın yanında önümüzdeki süreçte ilçede yapılması planlanan çalışmalar ve yeni projeler anlatıldı.   Kaymakam Hasan ÇİÇEK: "Emet-Tavşanlı, Emet-Simav, Emet-Çavdarhisar yollarında çalışmaların devam ettiğini ayrıca Emet ilçesindeki Bor işletmesinde  500 bin kapasiteli 350 bin ton kapasiteli 3. borik asit fabrikasının yapımı devam ediyor. Ayrıca burada sülfirik asit ve bor karbür fabrikasının yapılması için yapım ve proje çalışmaları devam ediyor. Emet göleti çalışmasında sona geliniyor.400 kapasiteli KYK öğrenci yurdu inşaatı hızla devam etmektedir. 216 dairelik 4 ncü TOKİ inşaatı, Gazikemal İÖO inşaatı 2019 tamamlanacaktır. 60 yataklı Emet devlet hastanesi tamamlanmış ve hizmete sunulmuştur. Emet ilçemizde BİOKÜTLE enerji tesisi Aydıncık köyünde yapılacak. 2019 Nisan ayında temeli atılacaktır. Türkiye de çok az sayıda yapılacak olan Tematik lise yapımı için Esentepe Mahallesinde yerimiz hazır. Bunun yapılması için temaslarımız devam ediyor. Buradan mezun olanlar madencilik sektöründe çok rahat iş bulabileceklerdir.2019 da Gençlik merkezini devlet hastanemizin yayındaki alana yapılacaktır. Ayrıca Günlüce köyü Kovalı mevkiine, Gürpınar, Ömerfakıh ve Uzunca köyü göletlerinin yapımı için projeler hazır. Yapımlarına en kısa zamanda başlanacaktır. İlçe merkezinde içme ve kullanma suyu şebeke değişikliği için iller bankası ile anlaşmalar yapılmıştır. Yine merkezde atık su ve yağmur suları şebekesi isale hattı da yeni yılda yapılacak çalışmalarımızdandır."dedi. Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK bu gibi toplantıların devam ettireceklerini ve kamuoyunu bilgilendireceklerini sözlerine ekledi. - Abdulkadir Ekmekçioğlu
Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, kaymakamlıkta ilçedeki tüm kurum amirleri ve STK başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi.

Emet Kaymakamı ÇİÇEK toplantıda; ilçede yapılan kamu yatırımları, yapılması planlanan projelerle ilgili çalışmalar hakkında tüm katılımcıları bilgilendirdi. Bir sinevizyon gösterisi ile yapılan çalışmalarla ilgili açıklamanın yanında önümüzdeki süreçte ilçede yapılması planlanan çalışmalar ve yeni projeler anlatıldı.

 

Kaymakam Hasan ÇİÇEK: "Emet-Tavşanlı, Emet-Simav, Emet-Çavdarhisar yollarında çalışmaların devam ettiğini ayrıca Emet ilçesindeki Bor işletmesinde  500 bin kapasiteli 350 bin ton kapasiteli 3. borik asit fabrikasının yapımı devam ediyor. Ayrıca burada sülfirik asit ve bor karbür fabrikasının yapılması için yapım ve proje çalışmaları devam ediyor. Emet göleti çalışmasında sona geliniyor.400 kapasiteli KYK öğrenci yurdu inşaatı hızla devam etmektedir. 216 dairelik 4 ncü TOKİ inşaatı, Gazikemal İÖO inşaatı 2019 tamamlanacaktır. 60 yataklı Emet devlet hastanesi tamamlanmış ve hizmete sunulmuştur.

Emet ilçemizde BİOKÜTLE enerji tesisi Aydıncık köyünde yapılacak. 2019 Nisan ayında temeli atılacaktır. Türkiye de çok az sayıda yapılacak olan Tematik lise yapımı için Esentepe Mahallesinde yerimiz hazır. Bunun yapılması için temaslarımız devam ediyor. Buradan mezun olanlar madencilik sektöründe çok rahat iş bulabileceklerdir.2019 da Gençlik merkezini devlet hastanemizin yayındaki alana yapılacaktır. Ayrıca Günlüce köyü Kovalı mevkiine, Gürpınar, Ömerfakıh ve Uzunca köyü göletlerinin yapımı için projeler hazır. Yapımlarına en kısa zamanda başlanacaktır. İlçe merkezinde içme ve kullanma suyu şebeke değişikliği için iller bankası ile anlaşmalar yapılmıştır. Yine merkezde atık su ve yağmur suları şebekesi isale hattı da yeni yılda yapılacak çalışmalarımızdandır."dedi.

Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK bu gibi toplantıların devam ettireceklerini ve kamuoyunu bilgilendireceklerini sözlerine ekledi. - Abdulkadir Ekmekçioğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.