Dünya Turizm Oscarı, Güral Premier Tekirova

Güncel 15.11.2020 - 17:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2123+ kez okundu.
 

Dünya Turizm Oscarı, Güral Premier Tekirova

Güral Premier Tekirova'ya iki ödül birden
Turizm ve seyahat sektöründe dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri kabul edilen World Luxury Hotel Awards (Dünya Lüks Otel Ödülleri) sahipleri belli oldu. Güral Premier Tekirova, iki ödüle birden layık görüldü.   Kütahyalı ünlü işadamı İsmet Güral’a ait olan Güral Premier Tekirova, dünyanın en büyük turizm organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards'ta, uluslararası otel zincirlerini geride bırakarak yine dünyanın en iyileri arasına girdi. Dünya Turizm Oscarı olarak bilinen ve uluslar arası alanda lüks kategoride yer alan en iyi otellerin belirlendiği World Luxury Hotel Awards 2020 ödül töreni bu yıl pandemi nedeniyle özel bir etkinlikle gerçekleşti. Dünyanın her bölgesinden, farklı kategorilerde bine yakın otelin yarıştığı organizasyonda Güral Premier Tekirova, sektör profesyonelleri tarafından yapılan oylama ile iki ödüle birden layık görüldü.   Konuklarına birinci sınıf hizmetler sunan otellerin yarıştığı en büyük global organizasyon olan World Luxury Hotel Awards'ta Güral Premier Tekirova; Avrupa’nın en iyi Luxury Family All-Inclusive ( ( Avrupa kıtasının En Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli)  ve Luxury Family Beach Resort Hotel (Avrupa'nın En Lüks Aile Sahil Oteli) ödülünü kazandı. - DORUK
Güral Premier Tekirova'ya iki ödül birden

Turizm ve seyahat sektöründe dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri kabul edilen World Luxury Hotel Awards (Dünya Lüks Otel Ödülleri) sahipleri belli oldu. Güral Premier Tekirova, iki ödüle birden layık görüldü.

 

Kütahyalı ünlü işadamı İsmet Güral’a ait olan Güral Premier Tekirova, dünyanın en büyük turizm organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards'ta, uluslararası otel zincirlerini geride bırakarak yine dünyanın en iyileri arasına girdi.

Dünya Turizm Oscarı olarak bilinen ve uluslar arası alanda lüks kategoride yer alan en iyi otellerin belirlendiği World Luxury Hotel Awards 2020 ödül töreni bu yıl pandemi nedeniyle özel bir etkinlikle gerçekleşti. Dünyanın her bölgesinden, farklı kategorilerde bine yakın otelin yarıştığı organizasyonda Güral Premier Tekirova, sektör profesyonelleri tarafından yapılan oylama ile iki ödüle birden layık görüldü.

 

Konuklarına birinci sınıf hizmetler sunan otellerin yarıştığı en büyük global organizasyon olan World Luxury Hotel Awards'ta Güral Premier Tekirova; Avrupa’nın en iyi Luxury Family All-Inclusive ( ( Avrupa kıtasının En Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli)  ve Luxury Family Beach Resort Hotel (Avrupa'nın En Lüks Aile Sahil Oteli) ödülünü kazandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.