DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL: Doluluk Oranımız 93

Güncel 08.08.2019 - 14:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2923+ kez okundu.
 

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL: Doluluk Oranımız 93

Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahyalı gazetecilerle tanışma amaçlı toplantıda bir araya geldi.
Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahyalı gazetecilerle tanışma amaçlı toplantıda bir araya geldi. 93 doluluk oranına ulaştıklarını ve bu sene 7.700 yeni kayıt aldıklarını, tanıtımın çok önemli olduğunu belirten Rektör UYSAL, "27 Temmuz 2019 tarihi itibariyle görev yaptığım Dumlupınar Üniversitesine rektör olarak atandım. Bu görev benim için büyük bir onur olmakla beraber büyük bir yük ve sorumluluk da taşımaktadır. İnanıyorum ki ekibim, sizlerin destek ve yardımlarıyla mevcut durumu daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Malumunuz üzere 50 bine yakın öğrencimiz bulunmaktadır. Çok güzel bir konumumuz var. Gıpta edilen bir kampüsümüz var. Kendimi tanıtacak olursam. Ben Antalya Gazi Paşa İlçesinde 1971 yılında doğdum. İlkokulu köyde, Ortaokul ve liseyi Gazipaşa İlçesinde okudum. 1987 yılında Karadeniz Üniversitesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği bölümünü kazanarak 1991 yılında mezun oldum. 2003 yılından itibaren de Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji bölümünde göreve başladım. Bölümümle ilgili olarak bir çok eserim bulunmaktadır. Sosyal çevreler her zaman en büyük ilgi alanım olmuştur. Üniversitemiz güzide bir üniversitedir. Küçük dokunuşlarla, objektif ve yapıcı yaklaşımlarla daha iyi seviyeye ulaştırmak en büyük amacımızdır. Bütün dünyanın kabul ettiği insani değerler var.Açık olmak..Şeffaf olmak suretiyle çıtayı yükseltmeyi düşünüyoruz. Hak edene hak ettiğinin verildiği, liyakatın ön planda olacağı bir yönetim şeklini benimsiyor ve uygulamayı düşünüyorum. Herkesin vicdanen huzurlu olduğu bir Üniversite konuma geleceğiz. Siz değerli Basın mensupları ile de birlik beraberlik ve paylaşma noktasında her zaman kapılarımız açık olacaktır. Tanışma ve tanıtım davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.'' dedi Daha sonra Basın mensupları ile soru cevap ve temenniler şeklinde devam eden toplantı, toplu resim çekimi ile sona erdi. Doruk Gazetesi olarak Yeni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal'a görevinde başarılar diliyoruz. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahyalı gazetecilerle tanışma amaçlı toplantıda bir araya geldi.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahyalı gazetecilerle tanışma amaçlı toplantıda bir araya geldi.

93 doluluk oranına ulaştıklarını ve bu sene 7.700 yeni kayıt aldıklarını, tanıtımın çok önemli olduğunu belirten Rektör UYSAL, "27 Temmuz 2019 tarihi itibariyle görev yaptığım Dumlupınar Üniversitesine rektör olarak atandım. Bu görev benim için büyük bir onur olmakla beraber büyük bir yük ve sorumluluk da taşımaktadır. İnanıyorum ki ekibim, sizlerin destek ve yardımlarıyla mevcut durumu daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Malumunuz üzere 50 bine yakın öğrencimiz bulunmaktadır. Çok güzel bir konumumuz var. Gıpta edilen bir kampüsümüz var.

Kendimi tanıtacak olursam. Ben Antalya Gazi Paşa İlçesinde 1971 yılında doğdum. İlkokulu köyde, Ortaokul ve liseyi Gazipaşa İlçesinde okudum. 1987 yılında Karadeniz Üniversitesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği bölümünü kazanarak 1991 yılında mezun oldum. 2003 yılından itibaren de Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji bölümünde göreve başladım. Bölümümle ilgili olarak bir çok eserim bulunmaktadır.

Sosyal çevreler her zaman en büyük ilgi alanım olmuştur. Üniversitemiz güzide bir üniversitedir. Küçük dokunuşlarla, objektif ve yapıcı yaklaşımlarla daha iyi seviyeye ulaştırmak en büyük amacımızdır. Bütün dünyanın kabul ettiği insani değerler var.Açık olmak..Şeffaf olmak suretiyle çıtayı yükseltmeyi düşünüyoruz. Hak edene hak ettiğinin verildiği, liyakatın ön planda olacağı bir yönetim şeklini benimsiyor ve uygulamayı düşünüyorum. Herkesin vicdanen huzurlu olduğu bir Üniversite konuma geleceğiz. Siz değerli Basın mensupları ile de birlik beraberlik ve paylaşma noktasında her zaman kapılarımız açık olacaktır.

Tanışma ve tanıtım davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.'' dedi

Daha sonra Basın mensupları ile soru cevap ve temenniler şeklinde devam eden toplantı, toplu resim çekimi ile sona erdi.

Doruk Gazetesi olarak Yeni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal'a görevinde başarılar diliyoruz. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.