DPÜ'den Keramika ve NG ile İş Birliği Protokolü

Spor 02.02.2020 - 17:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2932+ kez okundu.
 

DPÜ'den Keramika ve NG ile İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Keramika ve NG Grup arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Keramika ve NG Grup arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Keramika Genel Müdürü Emin Yüce tarafından karşılanan DPÜ Rektörü ve beraberindeki heyet, Emin Yüce ile her iki kurumun çalışmaları hakkında sohbet şeklinde geçen bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin ardından Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Emin Yüce iki kurum arasında eğitim alanında iş birliği yapılmasını öngören protokolü imzaladılar. Uysal ve Yüce protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi. NG Grupta yapılan diğer görüşmenin ardından Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Nafi Güral iki kurum arasında eğitim alanında iş birliği yapılmasını öngören protokolü imzaladılar. Uysal ve Güral protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi. Törenin ardından Dumlupınar Üniversitesi heyeti Kütahya Porselen'in merkezine kısa bir ziyarette bulundular. Ziyaretin sonunda Nafi Güral ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirdi ve DPÜ Rektörüne ve yöneticilerimize teşekkürlerini sundu. Her iki kurumdaki iş birliği protokolü törenlerine DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Prof. Dr. Atilla Batur, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık katıldı. Geçtiğimiz günlerde DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin ve heyeti KERAMİKA Tasarım Merkezi' ni ziyaret ederek yapılacak çalışmalar İle ilgili istişareler de bulunmuşlardı. - DORUK
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Keramika ve NG Grup arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Keramika ve NG Grup arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Keramika Genel Müdürü Emin Yüce tarafından karşılanan DPÜ Rektörü ve beraberindeki heyet, Emin Yüce ile her iki kurumun çalışmaları hakkında sohbet şeklinde geçen bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmelerin ardından Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Emin Yüce iki kurum arasında eğitim alanında iş birliği yapılmasını öngören protokolü imzaladılar. Uysal ve Yüce protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

NG Grupta yapılan diğer görüşmenin ardından Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Nafi Güral iki kurum arasında eğitim alanında iş birliği yapılmasını öngören protokolü imzaladılar. Uysal ve Güral protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Törenin ardından Dumlupınar Üniversitesi heyeti Kütahya Porselen'in merkezine kısa bir ziyarette bulundular. Ziyaretin sonunda Nafi Güral ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirdi ve DPÜ Rektörüne ve yöneticilerimize teşekkürlerini sundu.

Her iki kurumdaki iş birliği protokolü törenlerine DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Prof. Dr. Atilla Batur, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık katıldı.

Geçtiğimiz günlerde DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin ve heyeti KERAMİKA Tasarım Merkezi' ni ziyaret ederek yapılacak çalışmalar İle ilgili istişareler de bulunmuşlardı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.