DPÜ’den İç Mimarlık Sergisi

Spor 17.03.2020 - 15:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3676+ kez okundu.
 

DPÜ’den İç Mimarlık Sergisi

İç Mimarlık bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci, Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu Can ve Öğr. Gör. Turgut Kalay'ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verildi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından Dr Öğr.üyesi Süleyman Şenol Anısına İç Mimarlık Bölümü Dönem Sonu Sergisi 9 - 15 Mart tarihlerinde Avm'de sergilendi. İç Mimarlık bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci, Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu Can ve Öğr. Gör. Turgut Kalay'ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verildi. Sera AVM'de düzenlenen sergi açılışına öğretim üyelerimiz, Süleyman Şenol’un ailesi, sivil toplum kuruluşları, öğrencilerimiz ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. DPÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen sergi, Dekan Prof. Dr. Osman Şan tarafından şehrimiz, üniversitemiz ve fakültemiz adına iyi dilek ve temennilerle açıldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nün yerleşkelerimizin dışında gerçekleştirdiği ilk sergisi İç Mimarlık Bölümümüzün kurucu öğretim üyelerinden olan ve 2019 yılında aramızdan ayrılan Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şenol anısına gerçekleştirildi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 1. ve 2. Sınıf öğrenci işlerinden oluşan karma sergide çeşitli karakalem çalışmaları, proje paftaları, üç boyutlu birim tekrarları, atık malzemelerden üretilmiş oyuncak, ürün ve aydınlatma tasarımları sergilenen eserler arasında yer alıyor. Sergide İç Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ile dersleri yürüten öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci, Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu Can ve Öğr. Gör. Turgut Kalay'ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verildi. Dekanımız Prof. Dr. Osman Şan, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Güzel Sanatlar Fakültemizin El Sanatları/Takı Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci ve Mimarlık Fakültemizde görev yapan Öğr. Gör. Turgut Kalay tarafından küratörlüğü yapılan sergi ile Kütahya şehrine ve halkına, Mimarlık Fakültemizi tanıtmak ve  yakınlaştırmak amacı güdüldü. ŞAN: Öğrencilerimizin Tasarımlarını Kıymetli Buluyoruz Prof. Dr. Osman Şan, sergi açılışında yaptığı konuşmada, "Sergimiz, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden öğretim üyesi Süleyman Şenol anısına düzenlenmiştir. Yeni bir fakülte olmamıza rağmen sergi açıyor olmak çok önemli. Mimarlık hayatın içinde olan bir meslektir. Burada öğrenim gören ve mimarlığı meslek edinen öğrencilerimiz hepimizin hayatına dokunan işler yapıyorlar. Öğrencilerimizin hazırladığı tasarımların her birini çok kıymetli buluyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha gelişmiş tasarımlarla daha da kapsamlı sergiler açarız. Bizlerin düşünceleri onların tasarımlarını daha da geliştirecektir" dedi.- DORUK
İç Mimarlık bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci, Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu Can ve Öğr. Gör. Turgut Kalay'ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından Dr Öğr.üyesi Süleyman Şenol Anısına İç Mimarlık Bölümü Dönem Sonu Sergisi 9 - 15 Mart tarihlerinde Avm'de sergilendi. İç Mimarlık bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci, Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu Can ve Öğr. Gör. Turgut Kalay'ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verildi.

Sera AVM'de düzenlenen sergi açılışına öğretim üyelerimiz, Süleyman Şenol’un ailesi, sivil toplum kuruluşları, öğrencilerimiz ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

DPÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen sergi, Dekan Prof. Dr. Osman Şan tarafından şehrimiz, üniversitemiz ve fakültemiz adına iyi dilek ve temennilerle açıldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nün yerleşkelerimizin dışında gerçekleştirdiği ilk sergisi İç Mimarlık Bölümümüzün kurucu öğretim üyelerinden olan ve 2019 yılında aramızdan ayrılan Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şenol anısına gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 1. ve 2. Sınıf öğrenci işlerinden oluşan karma sergide çeşitli karakalem çalışmaları, proje paftaları, üç boyutlu birim tekrarları, atık malzemelerden üretilmiş oyuncak, ürün ve aydınlatma tasarımları sergilenen eserler arasında yer alıyor. Sergide İç Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ile dersleri yürüten öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci, Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaoğlu Can ve Öğr. Gör. Turgut Kalay'ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verildi.

Dekanımız Prof. Dr. Osman Şan, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar, Güzel Sanatlar Fakültemizin El Sanatları/Takı Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haldun Şekerci ve Mimarlık Fakültemizde görev yapan Öğr. Gör. Turgut Kalay tarafından küratörlüğü yapılan sergi ile Kütahya şehrine ve halkına, Mimarlık Fakültemizi tanıtmak ve  yakınlaştırmak amacı güdüldü.

ŞAN: Öğrencilerimizin Tasarımlarını Kıymetli Buluyoruz

Prof. Dr. Osman Şan, sergi açılışında yaptığı konuşmada, "Sergimiz, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden öğretim üyesi Süleyman Şenol anısına düzenlenmiştir. Yeni bir fakülte olmamıza rağmen sergi açıyor olmak çok önemli. Mimarlık hayatın içinde olan bir meslektir. Burada öğrenim gören ve mimarlığı meslek edinen öğrencilerimiz hepimizin hayatına dokunan işler yapıyorlar. Öğrencilerimizin hazırladığı tasarımların her birini çok kıymetli buluyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha gelişmiş tasarımlarla daha da kapsamlı sergiler açarız. Bizlerin düşünceleri onların tasarımlarını daha da geliştirecektir" dedi.- DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.