İhracat Şampiyonları Kütahya’dan

Güncel 01.10.2023 - 14:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 10261+ kez okundu.
 

İhracat Şampiyonları Kütahya’dan

5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne Gürok, Heriş ve Keramika damgasını vurdu.
5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne Gürok, Heriş ve Keramika damgasını vurdu.  Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, sektör temsilcileri ve ihracatçı firmaların katılımıyla gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulhamit Akçay ve Tansu Kumru’nun açılışını yaptığı törende 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan’, ‘en yüksek ihraç birim fiyatına ulaşan’ ve ‘ihracatını en fazla artıran’ 46 firmaya toplam 78 ödül verildi. Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri kategorisinde yaptığı ihracat ile Türkiye’de sektörü sırtlayan Kütahya’dan da çok sayıda firma gecede ödüle layık görüldü. GÜROK’A İKİ ÖDÜL BİRDEN Ödül töreninde Cam Ev Eşyası Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Gürok Pazarlama ve Tic. A.Ş. ikinci oldu. Cam Ambalaj Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Gürok Pazarlama ve Tic. A.Ş. ikinci oldu. HERİŞ ZİRVEDE Seramik Sektöründe Porselen Sofra ve Mutfak Eşyası Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Heriş Seramik ve Turizm Sanayi A.Ş birinci, Ant Porselen Sanayi ve Ticaret A.Ş. beşinci oldu. Ant Porselen Sanayi ve Ticaret A.Ş İhracatını En Fazla Artıran Firma unvanı ile de ödül aldı. KERAMİKA BİRİNCİ Seramik Sofra Mutfak ve Süs Eşyası Kategorisi En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Ünsa Madencilik Turizm Enerji Seramik San. Tic. A.Ş. birinci olurken firma aynı zamanda En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma ödülüne de uzandı. - DORUK
5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne Gürok, Heriş ve Keramika damgasını vurdu.

5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne Gürok, Heriş ve Keramika damgasını vurdu. 
Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, sektör temsilcileri ve ihracatçı firmaların katılımıyla gerçekleşti.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulhamit Akçay ve Tansu Kumru’nun açılışını yaptığı törende 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan’, ‘en yüksek ihraç birim fiyatına ulaşan’ ve ‘ihracatını en fazla artıran’ 46 firmaya toplam 78 ödül verildi. Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri kategorisinde yaptığı ihracat ile Türkiye’de sektörü sırtlayan Kütahya’dan da çok sayıda firma gecede ödüle layık görüldü.

GÜROK’A İKİ ÖDÜL BİRDEN
Ödül töreninde Cam Ev Eşyası Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Gürok Pazarlama ve Tic. A.Ş. ikinci oldu. Cam Ambalaj Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Gürok Pazarlama ve Tic. A.Ş. ikinci oldu.

HERİŞ ZİRVEDE
Seramik Sektöründe Porselen Sofra ve Mutfak Eşyası Kategorisinde En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Heriş Seramik ve Turizm Sanayi A.Ş birinci, Ant Porselen Sanayi ve Ticaret A.Ş. beşinci oldu. Ant Porselen Sanayi ve Ticaret A.Ş İhracatını En Fazla Artıran Firma unvanı ile de ödül aldı.

KERAMİKA BİRİNCİ
Seramik Sofra Mutfak ve Süs Eşyası Kategorisi En Fazla İhracat Yapan Firmalar sıralamasında Ünsa Madencilik Turizm Enerji Seramik San. Tic. A.Ş. birinci olurken firma aynı zamanda En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma ödülüne de uzandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.