DORUK Gazetesi'nden MHP'ye Ziyaret

Siyaset 26.05.2021 - 16:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2827+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'nden MHP'ye Ziyaret

DORUK Gazetesi, MHP İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanını ziyaret etti.
Kütahya DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Selçuk ALIÇ ve Merkez İlçe Başkanı Ayhan TOY'u ziyaret etti. Görüşme esnasında şehrimizdeki ve ülkemizdeki gündem hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni göreve gelmesine rağmen teşkilatın ve programın uygulanması konusunda hızlı bir süreç içerisinde olduklarını belirten İl Başkanı Selçuk ALIÇ, gerek parti teşkilatlarının gerekse MHP Milletvekili Ahmet ERBAŞ'ın ve Kütahya Belediyesi'nin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, bilgi aktardı. DORUK Gazetesi olarak Başkan Selçuk ALIÇ ve teşkilatına çalışmalarında başarılar dileriz. - DORUK
DORUK Gazetesi, MHP İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanını ziyaret etti.

Kütahya DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Selçuk ALIÇ ve Merkez İlçe Başkanı Ayhan TOY'u ziyaret etti.

Görüşme esnasında şehrimizdeki ve ülkemizdeki gündem hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni göreve gelmesine rağmen teşkilatın ve programın uygulanması konusunda hızlı bir süreç içerisinde olduklarını belirten İl Başkanı Selçuk ALIÇ, gerek parti teşkilatlarının gerekse MHP Milletvekili Ahmet ERBAŞ'ın ve Kütahya Belediyesi'nin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, bilgi aktardı.

DORUK Gazetesi olarak Başkan Selçuk ALIÇ ve teşkilatına çalışmalarında başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.