DORUK Gazetesi'nden Belediye Başkan Yardımcılarına Ziyaret

Spor 14.06.2019 - 13:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2749+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'nden Belediye Başkan Yardımcılarına Ziyaret

Kütahya DORUK Gazetesi olarak, Başkan Vekili Salih ÖZDEN, Başkan Yardımcıları Abdullah DAMCI ve İlyas BAHAR'ı makamında ziyaret ettik.
Kütahya DORUK Gazetesi olarak, belediyemizin göreve geldiğinden bugüne geçen süreçteki çalışmaları ile ilgili bilgi almak aynı zamanda gerçekleştirilecek olan projeler ve uygulamalar için süreci belirlemek üzere yaptıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak amacıyla Kütahya Belediyemizi yaptığımız ziyarette Başkan Vekili Salih ÖZDEN, Başkan Yardımcıları Abdullah DAMCI ve İlyas BAHAR'ı makamında ziyaret etti.   Çalışmalarla ilgili bilgilerini aldığımız Başkan Yardımcılarımız, "Seçimlerden önce hedeflediğimiz ve anonsunu yaptığımız projelerimizi öncelik durumuna göre ivedilikle yapmak için bir çaba içerisindeyiz. Ekonomik olarak belediyemizin geçmişten gelen bazı borçlarının hareketimizi yavaşlattığını belirtmek durumundayız. İnşallah kaynak ve imkan sağlayıp söylediklerimizi hayata geçirmekte kararlıyız" dediler.   DORUK Gazetesi olarak Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve belediye personeline başarılar dileriz. - DORUK
Kütahya DORUK Gazetesi olarak, Başkan Vekili Salih ÖZDEN, Başkan Yardımcıları Abdullah DAMCI ve İlyas BAHAR'ı makamında ziyaret ettik.

Kütahya DORUK Gazetesi olarak, belediyemizin göreve geldiğinden bugüne geçen süreçteki çalışmaları ile ilgili bilgi almak aynı zamanda gerçekleştirilecek olan projeler ve uygulamalar için süreci belirlemek üzere yaptıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak amacıyla Kütahya Belediyemizi yaptığımız ziyarette Başkan Vekili Salih ÖZDEN, Başkan Yardımcıları Abdullah DAMCI ve İlyas BAHAR'ı makamında ziyaret etti.

 

Çalışmalarla ilgili bilgilerini aldığımız Başkan Yardımcılarımız, "Seçimlerden önce hedeflediğimiz ve anonsunu yaptığımız projelerimizi öncelik durumuna göre ivedilikle yapmak için bir çaba içerisindeyiz. Ekonomik olarak belediyemizin geçmişten gelen bazı borçlarının hareketimizi yavaşlattığını belirtmek durumundayız. İnşallah kaynak ve imkan sağlayıp söylediklerimizi hayata geçirmekte kararlıyız" dediler.

 

DORUK Gazetesi olarak Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve belediye personeline başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.