Devlet Övünç Madalyaları Verildi

Güncel 09.05.2019 - 01:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2690+ kez okundu.
 

Devlet Övünç Madalyaları Verildi

Vali Dr. Ömer Toraman, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi" töreninde 2 şehit yakını ve 2 gaziye Devlet Övünç Madalyalarını verdi.
Vali Dr. Ömer Toraman, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi" töreninde 2 şehit yakını ve 2 gaziye Devlet Övünç Madalyalarını verdi. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen törene; Vali Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Kamil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, bazı daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın duasıyla devam etti. Törende, Şehit Deniz Piyade Sözleşmeli Er Semih Akyıldız, Şehit Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel ile gaziler Cihan Özüak ve Ali Osman Karakoç’un künyelerinin okunmasının ardından Vali Dr. Ömer Toraman tarafından Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edildi. Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi. - DORUK
Vali Dr. Ömer Toraman, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi" töreninde 2 şehit yakını ve 2 gaziye Devlet Övünç Madalyalarını verdi.

Vali Dr. Ömer Toraman, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi" töreninde 2 şehit yakını ve 2 gaziye Devlet Övünç Madalyalarını verdi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen törene; Vali Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Kamil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, bazı daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın duasıyla devam etti.

Törende, Şehit Deniz Piyade Sözleşmeli Er Semih Akyıldız, Şehit Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel ile gaziler Cihan Özüak ve Ali Osman Karakoç’un künyelerinin okunmasının ardından Vali Dr. Ömer Toraman tarafından Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edildi.

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.