CHP Kütahya Milletvekili Fazıl KASAP, TBMM'de Talepte Bulundu

Siyaset 15.11.2018 - 15:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1684+ kez okundu.
 

CHP Kütahya Milletvekili Fazıl KASAP, TBMM'de Talepte Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda söz alan CHP Kütahya Milletvekili Dr. A. Fazıl KASAP, Kütahya'nın bazı problemlerini ileterek taleplerde bulundu.
CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl KASAP, TBMM Genel Kurulunda artan işsizlikten, KDV indirimlerinden ve Termal Turizm geliştirilmesi konularında görüş beyan etti. Dünya'nın en büyük ve en çok zarar eden Zafer havaalanımız da bizde olduğunu belirten CHP Milletvekili KASAP: "Kriz döneminde, delik büyük, yama küçük biliyorsunuz. Kütahya'da binin üzerinde değişik sektörlerde işsizimiz ortaya çıktı son dönemde.  Çini ve El Sanatlarında KDV'nin 8'e hatta daha altına 1'e indirilmesi, Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de Halk Bank'tan Esnaf Kredi Kartı alabilmesi, Eğitim - Öğretim'deki 8 olan KDV'nin ödül olarak kaldırılması, Ayrıca 10 ilçesinde Termal Su kaynağı bulunan Kütahya'mızın termal turizmin geliştirilmesinde gerekenin yapılması için girişimde bulunulması taleplerimiz olacaktır. Yoksa Kütahya göçmek üzeredir. Bu can suyu olacaktır. Belediye Sarayımız var, Dünya'nın en büyük ve en çok zarar eden Zafer havaalanımız da bizde. Bunlarla gurur duyabilirler" dedi. - DORUK
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda söz alan CHP Kütahya Milletvekili Dr. A. Fazıl KASAP, Kütahya'nın bazı problemlerini ileterek taleplerde bulundu.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl KASAP, TBMM Genel Kurulunda artan işsizlikten, KDV indirimlerinden ve Termal Turizm geliştirilmesi konularında görüş beyan etti.

Dünya'nın en büyük ve en çok zarar eden Zafer havaalanımız da bizde olduğunu belirten CHP Milletvekili KASAP: "Kriz döneminde, delik büyük, yama küçük biliyorsunuz. Kütahya'da binin üzerinde değişik sektörlerde işsizimiz ortaya çıktı son dönemde. 

Çini ve El Sanatlarında KDV'nin 8'e hatta daha altına 1'e indirilmesi,

Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de Halk Bank'tan Esnaf Kredi Kartı alabilmesi,

Eğitim - Öğretim'deki 8 olan KDV'nin ödül olarak kaldırılması,

Ayrıca 10 ilçesinde Termal Su kaynağı bulunan Kütahya'mızın termal turizmin geliştirilmesinde gerekenin yapılması için girişimde bulunulması taleplerimiz olacaktır.

Yoksa Kütahya göçmek üzeredir. Bu can suyu olacaktır.

Belediye Sarayımız var, Dünya'nın en büyük ve en çok zarar eden Zafer havaalanımız da bizde. Bunlarla gurur duyabilirler" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.