CHP, İYİ Parti İttifakına Doğru

Siyaset 26.12.2018 - 21:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1804+ kez okundu.
 

CHP, İYİ Parti İttifakına Doğru

31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti'nin ve MHP'nin adaylarını açıklamasının ardından daha önce 2 aday adayının açıklama yaptığı CHP ile İYİ Parti ortak aday çıkartarak seçimlere birlikte gitmek için yaptıkları görüşmeler sona doğru yaklaşıyor.
31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti'nin ve MHP'nin adaylarını açıklamasının ardından daha önce 2 aday adayının açıklama yaptığı CHP ile İYİ Parti ortak aday çıkartarak seçimlere birlikte gitmek için yaptıkları görüşmeler sona doğru yaklaşıyor. Ortak aday belirlemek için çalışma yapan İl Başkanları ve Yöneticilerin önümüzdeki günlerde bir aday üzerinde ittifak sağlayarak adaylarını açıklamaları bekleniyor. CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçimlerde yapılacak ittifak görüşmeleri için ilk adım atıldı. CHP Kütahya İl Başkanı Makbul SARI, İYİ Parti İl Başkanı Erol ERTÜRK ve bazı parti yöneticileri CHP Kütahya İl Başkanlığı binasında bir araya gelerek, ortak aday çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtip, ortak fotoğraf vermeleri sona yaklaştıklarını gösteriyor. Millet ittifakının iki partisi CHP ve İYİ Parti yerel seçimlerde birlikte hareket etmek için sürdürdükleri çalışmaların hedefine varmak üzere olduğunu htirirken; küçük pürüzlerin bir biçimde ortadan kaldırılacağını işaret ediyor. Taraflar arasında yapılan son görüşmede Millet ittifakı ile ilgili detaylar konuşulurken; iki partinin il başkanlarının ortak aday üzerinde çalışma yaptığı öğrenildi. Parti liderlerinin Kütahya halkından karşılık bulabilecek ve iki partinin seçmenine de hitap edebilecek bir aday için ortak çalışma yaptığı öne sürülürken; ilçelerde de ittifak yapılmasının gündeme geldiği, gelen bilgiler arasında yer alıyor. - DORUK
31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti'nin ve MHP'nin adaylarını açıklamasının ardından daha önce 2 aday adayının açıklama yaptığı CHP ile İYİ Parti ortak aday çıkartarak seçimlere birlikte gitmek için yaptıkları görüşmeler sona doğru yaklaşıyor.

31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti'nin ve MHP'nin adaylarını açıklamasının ardından daha önce 2 aday adayının açıklama yaptığı CHP ile İYİ Parti ortak aday çıkartarak seçimlere birlikte gitmek için yaptıkları görüşmeler sona doğru yaklaşıyor. Ortak aday belirlemek için çalışma yapan İl Başkanları ve Yöneticilerin önümüzdeki günlerde bir aday üzerinde ittifak sağlayarak adaylarını açıklamaları bekleniyor.

CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçimlerde yapılacak ittifak görüşmeleri için ilk adım atıldı. CHP Kütahya İl Başkanı Makbul SARI, İYİ Parti İl Başkanı Erol ERTÜRK ve bazı parti yöneticileri CHP Kütahya İl Başkanlığı binasında bir araya gelerek, ortak aday çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtip, ortak fotoğraf vermeleri sona yaklaştıklarını gösteriyor.

Millet ittifakının iki partisi CHP ve İYİ Parti yerel seçimlerde birlikte hareket etmek için sürdürdükleri çalışmaların hedefine varmak üzere olduğunu htirirken; küçük pürüzlerin bir biçimde ortadan kaldırılacağını işaret ediyor. Taraflar arasında yapılan son görüşmede Millet ittifakı ile ilgili detaylar konuşulurken; iki partinin il başkanlarının ortak aday üzerinde çalışma yaptığı öğrenildi.

Parti liderlerinin Kütahya halkından karşılık bulabilecek ve iki partinin seçmenine de hitap edebilecek bir aday için ortak çalışma yaptığı öne sürülürken; ilçelerde de ittifak yapılmasının gündeme geldiği, gelen bilgiler arasında yer alıyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.