CHP İl Başkanı Makbul SARI: Çalışan ve Emekli Yine Mağdur Edildi

Siyaset 09.01.2019 - 23:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4163+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı Makbul SARI: Çalışan ve Emekli Yine Mağdur Edildi

2018 yılı enflasyon oranına göre 2019 yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesinin ardından, çalışanların ve emeklilerin heveslerinin kursaklarında kaldığını belirten CHP İl Başkanı Makbul SARI konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
SARI açıklamasında: "TÜİK tarafından Yıllık enflasyon oranları açıklandı, Yıllık ÜFE 20,30 ile birlikte çalışan memurlar ile emekli memurlara 10.69 oranında  İşçi ve bağkur emeklilerine ise 10,19 oranında zam yapılacak, Böylelikle AKP hükümetleri çalışan ve emeklileri Enflasyona karşı ezdirmeye devam ediyor.             Çalışan memur ve memur Emeklileri, İşçi ve Bağkur emeklilerine Cumhurbaşkanı Sayın  Erdoğan’ın maaşına yapılan zam kadar zam yapılmalıdır.              Kış kıyamet gününde Elektrik, Doğalgaz, Odun, Kömür, Yakacak, Petrol ürünlerine fahiş şekilde yapılan zamlar insanların gözleri boyanarak Elektrik, Doğalgaz’da 10 indirime gidilmesi yurttaşlarımızı kandırmaya aldatmaya yönelik indirimlerdir. Önce 30-40 zam yapacaksın sonra 10 indirime gideceksin Bu göz boyamadır. "Poşet, Hazineye Para Toplama Projesidir"             Başkan SARI: "1 Ocak 2019 itibarıyla 25 kuruştan satışı yapılan poşet yasağına Vatandaştan toplanan 25 kuruşlar da genel bütçeye gelir kaydedilecek. Paralı poşet ile çevrecilik bahane, hazineye milyonlarca lira gelir şahane!             Sorun poşeti para ile satarak çözülmez, Çözüm Çevreyi korumak istiyorsan Poşetini getir al 15 kuruşu denirse piyasada çevre kirliliği yaratacak poşet bulamazsın. Böylelikle çevre kirliliğine neden olan poşetler bertaraf edilmiş olur.             Bu uygulama Hazineye para toplama projesidir." Dedi. - DORUK
2018 yılı enflasyon oranına göre 2019 yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesinin ardından, çalışanların ve emeklilerin heveslerinin kursaklarında kaldığını belirten CHP İl Başkanı Makbul SARI konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

SARI açıklamasında: "TÜİK tarafından Yıllık enflasyon oranları açıklandı, Yıllık ÜFE 20,30 ile birlikte çalışan memurlar ile emekli memurlara 10.69 oranında  İşçi ve bağkur emeklilerine ise 10,19 oranında zam yapılacak, Böylelikle AKP hükümetleri çalışan ve emeklileri Enflasyona karşı ezdirmeye devam ediyor.

            Çalışan memur ve memur Emeklileri, İşçi ve Bağkur emeklilerine Cumhurbaşkanı Sayın  Erdoğan’ın maaşına yapılan zam kadar zam yapılmalıdır. 

            Kış kıyamet gününde Elektrik, Doğalgaz, Odun, Kömür, Yakacak, Petrol ürünlerine fahiş şekilde yapılan zamlar insanların gözleri boyanarak Elektrik, Doğalgaz’da 10 indirime gidilmesi yurttaşlarımızı kandırmaya aldatmaya yönelik indirimlerdir. Önce 30-40 zam yapacaksın sonra 10 indirime gideceksin Bu göz boyamadır.

"Poşet, Hazineye Para Toplama Projesidir"

            Başkan SARI: "1 Ocak 2019 itibarıyla 25 kuruştan satışı yapılan poşet yasağına Vatandaştan toplanan 25 kuruşlar da genel bütçeye gelir kaydedilecek. Paralı poşet ile çevrecilik bahane, hazineye milyonlarca lira gelir şahane!

            Sorun poşeti para ile satarak çözülmez, Çözüm Çevreyi korumak istiyorsan Poşetini getir al 15 kuruşu denirse piyasada çevre kirliliği yaratacak poşet bulamazsın. Böylelikle çevre kirliliğine neden olan poşetler bertaraf edilmiş olur.

            Bu uygulama Hazineye para toplama projesidir." Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.