ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA BELEDİYEDEN GEZİ JESTİ

20.07.2023 - 17:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2933+ kez okundu.
 

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA BELEDİYEDEN GEZİ JESTİ

Kütahya Belediyesi, Şehit ve Gazi yakınları için Bursa gezisi düzenledi.
Şehit yakınları ile gazi eş ve yakını bayanlara Kütahya Belediyesi tarafından uygulamaya konulan "Evliya Çelebinin torunları geziyor" organizasyonu çerçevesinde bursa iline gezi düzenlendi. Bursa ilinin tarihi mekanları ile görsel alanlarını gezme fırsatı bulan şehit ve gazi yakını bayanlar, gezi süresince hem kaynaşma hem de rehberler eşliğinde tarihi mekan ve türbeler hakkında bilgi edinme fırsatı yakaladılar. Gezi dönüşü görüşlerine başvurduğumuz şehit ve gazi yakınları...; " Belediyemizin bize sunduğu gezi fırsatından son derece memnun kaldık, Bursa ilimizin tarihi cami, mekan ve kapalı çarşısını görme imkanı bulduk. Rehberler eşliğinde ecdadlarımızın eserleri hakkında bildi sahibi olduk. Ecdad türbelerinde dualarımızı yaptık. Bize bu imkanı sağlayan başta Belediye Başkanımız sayın Prof.Dr.Alim IŞIK olmak üzere bizlere eşlik eden, her türlü isteğimizi yerine getiren Belediye personeli ve yetkililerine teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. DORUK HABER - Hüdayim GÜLER
Kütahya Belediyesi, Şehit ve Gazi yakınları için Bursa gezisi düzenledi.
Şehit yakınları ile gazi eş ve yakını bayanlara Kütahya Belediyesi tarafından uygulamaya konulan "Evliya Çelebinin torunları geziyor" organizasyonu çerçevesinde bursa iline gezi düzenlendi.
Bursa ilinin tarihi mekanları ile görsel alanlarını gezme fırsatı bulan şehit ve gazi yakını bayanlar, gezi süresince hem kaynaşma hem de rehberler eşliğinde tarihi mekan ve türbeler hakkında bilgi edinme fırsatı yakaladılar.
Gezi dönüşü görüşlerine başvurduğumuz şehit ve gazi yakınları...;
" Belediyemizin bize sunduğu gezi fırsatından son derece memnun kaldık, Bursa ilimizin tarihi cami, mekan ve kapalı çarşısını görme imkanı bulduk. Rehberler eşliğinde ecdadlarımızın eserleri hakkında bildi sahibi olduk. Ecdad türbelerinde dualarımızı yaptık.
Bize bu imkanı sağlayan başta Belediye Başkanımız sayın Prof.Dr.Alim IŞIK olmak üzere bizlere eşlik eden, her türlü isteğimizi yerine getiren Belediye personeli ve yetkililerine teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
DORUK HABER - Hüdayim GÜLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.