CEYHUN'dan, Gençlik Spor ve Kültür Turizm Bakanlığı Ziyareti

Siyaset 20.03.2022 - 00:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2998+ kez okundu.
 

CEYHUN'dan, Gençlik Spor ve Kültür Turizm Bakanlığı Ziyareti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gençlik Spor Bakanı, Spor Toto Teşkilat Başkanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü'nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, talepleri iletti. AK Parti İl Başkanı Ceyhun: "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik'in destekleriyle yapımı devam eden yatırımlar ve yeni projelerle alakalı olarak Spor Toto Başkanlığımızı ziyaret ettik. Şehrimize ve projelerimize desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik'e şükranlarımızı sunuyoruz. Domaniç Çukurca Belediye Başkanımız Sayın Emin Taşgın ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Sayın Dr. Ziya Taşkent Beyi makamında ziyaret ederek Bölgemizde yapacağımız projelerimizle alakalı destek talebinde bulunduk.Genel Müdürümüz Sayın Ziya Taşkent beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK 

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gençlik Spor Bakanı, Spor Toto Teşkilat Başkanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü'nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, talepleri iletti.

AK Parti İl Başkanı Ceyhun: "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik'in destekleriyle yapımı devam eden yatırımlar ve yeni projelerle alakalı olarak Spor Toto Başkanlığımızı ziyaret ettik.

Şehrimize ve projelerimize desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Domaniç Çukurca Belediye Başkanımız Sayın Emin Taşgın ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Sayın Dr. Ziya Taşkent Beyi makamında ziyaret ederek Bölgemizde yapacağımız projelerimizle alakalı destek talebinde bulunduk.Genel Müdürümüz Sayın Ziya Taşkent beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.