Ceyda Çetin Erenler'den Büyük Müjde !... Kütahya Lisesi Proje Okulu Oldu!....

Spor 04.04.2020 - 13:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3804+ kez okundu.
 

Ceyda Çetin Erenler'den Büyük Müjde !... Kütahya Lisesi Proje Okulu Oldu!....

Ceyda Çetin Erenler'den Büyük Müjde !... Kütahya Lisesi Proje Okulu Oldu!....
31 Ocak'ta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret eden AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan; İlimizin sürekli değişen, aynı zamanda gelişen eğitim dünyamızda daha etkin olması için ihtiyaç duyduğumuz hususlar ile tarihi Kütahya Lisesi'nin sınavla öğrenci alan proje okulları arasına dahil edilmesini talep etmişlerdi. AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler:"Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a AK Parti Milletvekilleri olarak ilettiğimiz Kütahya Lisemiz’in yeni eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dâhil edilmesi talebimiz olumlu olarak neticelenmiştir. Ülkemizin ve ilimizin en güzide okullarından olan Kütahya Lisemiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin ilerlemesi ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi için askeri ordunun önemi kadar irfan ordusunun da önemini vurguladığı, Öğretmenlere Hitabı’nı gerçekleştiği tarihi mekândır. Bu denli özel bir konuşmaya şahitlik eden Kütahya Lisemiz 130 yıldır ülkemize hizmet ederek vatanımıza, milletimize faydalı sayısız öğrenci yetiştirmiştir ve gelecekte de bu misyonunu devam ettirme azmindedir. Bu bağlamda okulumuzun kurumsal kapasitesi ile sosyal, sportif, kültürel etkinlikler ve projelerle gelişen daha etkili okullar arasında olması, sürekli değişen ve aynı zamanda gelişen eğitim dünyasında misyonunu en güçlü şekilde devam ettirmesini temin etmek için; Kütahya Lisemiz’in yeni eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dâhil edilmesi talebimizi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a AK Parti Milletvekilleri olarak iletmiştik. Talebimiz olumlu olarak neticelenmiştir. İlimizde sınavla öğrenci alan 4 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi, 1 Anadolu Lisesi, 5 İmam Hatip Lisesi ve 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin arasına Kütahya Lisemiz de dahil oldu. KütahyaLisesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren LGS ile öğrenci alacaktır. Bu sayede akademik başarımızın katlanarak artacağına yürekten inanıyoruz. ‪Ülkemizin yoğun bir gündemle karşı karşıya olduğu bu süreçte talebimizi olumlu olarak sonuçlandıran Milli Eğitim Bakanımız Sn Ziya Selçuk’a şükranlarımızı sunar, Kütahya'mıza eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. Sayın Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası ile ilgili çalışmaları hakkında da bilgi sahibi olmak isteyen kamuoyu, Sayın Milletvekillerinden katkısı ve çalışmaları ile ilgili açıklama yapmasını bekliyor. - DORUK
Ceyda Çetin Erenler'den Büyük Müjde !... Kütahya Lisesi Proje Okulu Oldu!....

31 Ocak'ta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret eden AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan; İlimizin sürekli değişen, aynı zamanda gelişen eğitim dünyamızda daha etkin olması için ihtiyaç duyduğumuz hususlar ile tarihi Kütahya Lisesi'nin sınavla öğrenci alan proje okulları arasına dahil edilmesini talep etmişlerdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler:"Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a AK Parti Milletvekilleri olarak ilettiğimiz Kütahya Lisemiz’in yeni eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dâhil edilmesi talebimiz olumlu olarak neticelenmiştir.

Ülkemizin ve ilimizin en güzide okullarından olan Kütahya Lisemiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin ilerlemesi ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi için askeri ordunun önemi kadar irfan ordusunun da önemini vurguladığı, Öğretmenlere Hitabı’nı gerçekleştiği tarihi mekândır. Bu denli özel bir konuşmaya şahitlik eden Kütahya Lisemiz 130 yıldır ülkemize hizmet ederek vatanımıza, milletimize faydalı sayısız öğrenci yetiştirmiştir ve gelecekte de bu misyonunu devam ettirme azmindedir.

Bu bağlamda okulumuzun kurumsal kapasitesi ile sosyal, sportif, kültürel etkinlikler ve projelerle gelişen daha etkili okullar arasında olması, sürekli değişen ve aynı zamanda gelişen eğitim dünyasında misyonunu en güçlü şekilde devam ettirmesini temin etmek için;

Kütahya Lisemiz’in yeni eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dâhil edilmesi talebimizi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a AK Parti Milletvekilleri olarak iletmiştik. Talebimiz olumlu olarak neticelenmiştir.

İlimizde sınavla öğrenci alan 4 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi, 1 Anadolu Lisesi, 5 İmam Hatip Lisesi ve 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin arasına Kütahya Lisemiz de dahil oldu.

KütahyaLisesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren LGS ile öğrenci alacaktır. Bu sayede akademik başarımızın katlanarak artacağına yürekten inanıyoruz.

‪Ülkemizin yoğun bir gündemle karşı karşıya olduğu bu süreçte talebimizi olumlu olarak sonuçlandıran Milli Eğitim Bakanımız Sn Ziya Selçuk’a şükranlarımızı sunar, Kütahya'mıza eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Sayın Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası ile ilgili çalışmaları hakkında da bilgi sahibi olmak isteyen kamuoyu, Sayın Milletvekillerinden katkısı ve çalışmaları ile ilgili açıklama yapmasını bekliyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.