Cemiyet'ten Ziyaretler

Spor 18.02.2022 - 16:42, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3930+ kez okundu.
 

Cemiyet'ten Ziyaretler

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan, Kütahya Ülkü Ocakları başkanı İlker Bükni ve Radyo Enerjiyi ziyaret ettiler. Ziyarette ilerleyen günlerde yapılacak çalışmalar ve atılacak adımlar ele alındı.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan,  Kütahya Ülkü Ocakları başkanı İlker Bükni ve Radyo Enerjiyi ziyaret ettiler. Ziyarette ilerleyen günlerde yapılacak çalışmalar ve atılacak adımlar ele alındı. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu Üyeleri Fatma Çakır, Mehmet Saka ve Hasan Okçu ilk olarak Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye ve Kütahya gündemi üzerine sohbet gerçekleştirilirken, bundan sonraki süreçte atılacak adımlar ele alındı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam gazetelerin durumu ile ilgili bilgiler vererek, bütün kesimlerin destek olmasını istedi. Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan ise Basının önemini bildiklerini ve ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin bir sonraki durağı Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bükni’yi ziyaret ettiler. Başkan İlker Bükni ziyaret nedeniyle, Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun son durağı Radyo enerji oldu. Geçtiğimiz günlerde kutlanan radyocular günü nedeniyle Fatih Öztürk’ü ziyaret eden yönetim kurulu çalışmalarından dolayı Radyo Enerji ailesini tebrik ederek başarılar dilediler. - DORUK
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan, Kütahya Ülkü Ocakları başkanı İlker Bükni ve Radyo Enerjiyi ziyaret ettiler. Ziyarette ilerleyen günlerde yapılacak çalışmalar ve atılacak adımlar ele alındı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan,  Kütahya Ülkü Ocakları başkanı İlker Bükni ve Radyo Enerjiyi ziyaret ettiler. Ziyarette ilerleyen günlerde yapılacak çalışmalar ve atılacak adımlar ele alındı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu Üyeleri Fatma Çakır, Mehmet Saka ve Hasan Okçu ilk olarak Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye ve Kütahya gündemi üzerine sohbet gerçekleştirilirken, bundan sonraki süreçte atılacak adımlar ele alındı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam gazetelerin durumu ile ilgili bilgiler vererek, bütün kesimlerin destek olmasını istedi. Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan ise Basının önemini bildiklerini ve ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin bir sonraki durağı Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bükni’yi ziyaret ettiler. Başkan İlker Bükni ziyaret nedeniyle, Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun son durağı Radyo enerji oldu. Geçtiğimiz günlerde kutlanan radyocular günü nedeniyle Fatih Öztürk’ü ziyaret eden yönetim kurulu çalışmalarından dolayı Radyo Enerji ailesini tebrik ederek başarılar dilediler. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.