ÇEKİLİŞİMİZ VAR

Spor 29.12.2020 - 12:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2136+ kez okundu.
 

ÇEKİLİŞİMİZ VAR

Instagram Sayfamız olan @dorukgazetesi nden, çekilişe katılabilirsiniz. Bol şanslar
ÇEKİLİŞİMİZ VAR  1 Kişiye Keramika Fincan Seti 1 Kişiye Doruk saati 1 Kİşiye ismine özel ajanda 1 Kişiye Tasarım Kupa Bardak 1 Kişiye Kişiye özel çerçeve 5 KİŞİYE ÖZEL HEDİYE  HEDİYE İÇİN ŞARTLARIMIZ  ✅ 3 Arkadaşını Yoruma ETİKETLE ✅ Gönderiyi BEĞEN ✅ Sayfamızı TAKİP ET Çekilişe katılmak için lütfen instagram sayfamızı burayı tıklayarak, katılım şartlarını yerine getiriniz... 31 Aralık Saat 23:59'a kadar katılabilirsiniz. Çekiliş yeni yılın ilk günü yapılacak ve sayfadan paylaşılacaktır. Post'a etiketleme yapılırken Anonim ve Fake Hesaplar geçersiz olarak değerlendirilecektir. Posta etiketleyeceğiniz arkadaşlarınızın gerçek hesaplar olması gerekmektedir.  Her bir hediye için 1 Asil ve 1 Yedek seçilecektir. - DORUK 
Instagram Sayfamız olan @dorukgazetesi nden, çekilişe katılabilirsiniz. Bol şanslar

ÇEKİLİŞİMİZ VAR 
1 Kişiye Keramika Fincan Seti
1 Kişiye Doruk saati
1 Kİşiye ismine özel ajanda
1 Kişiye Tasarım Kupa Bardak
1 Kişiye Kişiye özel çerçeve
5 KİŞİYE ÖZEL HEDİYE 


HEDİYE İÇİN ŞARTLARIMIZ 
✅ 3 Arkadaşını Yoruma ETİKETLE
✅ Gönderiyi BEĞEN
✅ Sayfamızı TAKİP ET

Çekilişe katılmak için lütfen instagram sayfamızı burayı tıklayarak, katılım şartlarını yerine getiriniz...


31 Aralık Saat 23:59'a kadar katılabilirsiniz. Çekiliş yeni yılın ilk günü yapılacak ve sayfadan paylaşılacaktır. Post'a etiketleme yapılırken Anonim ve Fake Hesaplar geçersiz olarak değerlendirilecektir. Posta etiketleyeceğiniz arkadaşlarınızın gerçek hesaplar olması gerekmektedir. 
Her bir hediye için 1 Asil ve 1 Yedek seçilecektir. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.