Camilerde, 5 Vakit Namaz Cemaatle Kılınacak

Güncel 24.06.2020 - 02:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2789+ kez okundu.
 

Camilerde, 5 Vakit Namaz Cemaatle Kılınacak

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, camilerde tüm vakitlerde yeniden cemaatle namaz kılınacağını duyurdu
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, camilerde tüm vakitlerde yeniden cemaatle namaz kılınacağını duyurdu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen camilerdeki cemaatle namaza tüm vakitlerde yeniden başlanacağını duyurdu. Cami ve mescitlerde daha önce Cuma, öğle ve ikindi namazlarında cemaatle namaza başlanmıştı. Camilerde yarın sabah namazından itibaren ise sabah, akşam ve yatsı namazlarında da cemaatle namaz kılınacak. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, camilerin 5 vakitte de cemaatle namaza açıldığı bilgisini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu. Maske kullanımına ve sosyal mesafe kuralına dikkat çeken Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Camilerimizi Cuma ve öğle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmıştık. Yarın sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akşam ve yatsı vakitlerinde de cemaatle namaza açıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.” - DORUK
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, camilerde tüm vakitlerde yeniden cemaatle namaz kılınacağını duyurdu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, camilerde tüm vakitlerde yeniden cemaatle namaz kılınacağını duyurdu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen camilerdeki cemaatle namaza tüm vakitlerde yeniden başlanacağını duyurdu.

Cami ve mescitlerde daha önce Cuma, öğle ve ikindi namazlarında cemaatle namaza başlanmıştı. Camilerde yarın sabah namazından itibaren ise sabah, akşam ve yatsı namazlarında da cemaatle namaz kılınacak.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, camilerin 5 vakitte de cemaatle namaza açıldığı bilgisini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Maske kullanımına ve sosyal mesafe kuralına dikkat çeken Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Camilerimizi Cuma ve öğle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmıştık. Yarın sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akşam ve yatsı vakitlerinde de cemaatle namaza açıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.” - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.