Biz Birlikte Güçlüyüz

Güncel 21.09.2019 - 14:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3361+ kez okundu.
 

Biz Birlikte Güçlüyüz

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen “Biz Birlikte Güçlüyüz” proje Kütahya programı gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen “Biz Birlikte Güçlüyüz” proje Kütahya programı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Kütahya Belediyesi ve Kütahya Valiliği ile birlikte organize edilen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Protokol konuşmaları ile devam eden programda daha sonra Ben Anadolu’yum adlı sunum gerçekleştirildi. Programda Kütahya tanıtım videosu ile Kütahya’nın yöresel halk oyunu gösterisi katılımcıların beğenisine sunuldu. Biz Birlikte Güçlüyüz projesinin Kütahya ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Dr. Ömer Toraman, bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştireceğini söyledi.  Kütahya’da zaferle sonuçlanan Başkomutan Meydan Muharebesi’nin Anadolu’daki birlik ve beraberliğin en önemli örneklerden biri olduğunun altını çizen Vali Dr. Ömer Toraman, “Dumlupınar Şehitliği ziyaretinizde görüyorsunuz ki memleketin her bir tarafından kahraman evlatlar yan yana, koyun koyuna şehadet şerbetini içmiş, vatan müdafaasında düşmana karşı göğüs germişler. Bu birlik ve beraberlik bütün Anadolu’ya yaygınlaştırabilir. Anadolu sınırları dışındaki gönül coğrafyamızda da bu birlik ve beraberliğin emareleri var. Vatanımızın ve milletimizin geleceği için birlik ve beraberliğimiz bizim sigortamız” diye konuştu. Gecede “Ben Anadoluyum” sunumu, Kütahya tanıtım videosu ile halk oyunları gösterisi sunuldu.  Biz Birlikte Güçlüyüz programı plaket ve hediye takdimiyle sona erdi. Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih Özden, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, STK Temsilcileri ile bazı daire müdürleri katıldı. - DORUK
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen “Biz Birlikte Güçlüyüz” proje Kütahya programı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen “Biz Birlikte Güçlüyüz” proje Kütahya programı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Kütahya Belediyesi ve Kütahya Valiliği ile birlikte organize edilen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Protokol konuşmaları ile devam eden programda daha sonra Ben Anadolu’yum adlı sunum gerçekleştirildi. Programda Kütahya tanıtım videosu ile Kütahya’nın yöresel halk oyunu gösterisi katılımcıların beğenisine sunuldu.

Biz Birlikte Güçlüyüz projesinin Kütahya ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Dr. Ömer Toraman, bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştireceğini söyledi. 

Kütahya’da zaferle sonuçlanan Başkomutan Meydan Muharebesi’nin Anadolu’daki birlik ve beraberliğin en önemli örneklerden biri olduğunun altını çizen Vali Dr. Ömer Toraman, “Dumlupınar Şehitliği ziyaretinizde görüyorsunuz ki memleketin her bir tarafından kahraman evlatlar yan yana, koyun koyuna şehadet şerbetini içmiş, vatan müdafaasında düşmana karşı göğüs germişler. Bu birlik ve beraberlik bütün Anadolu’ya yaygınlaştırabilir. Anadolu sınırları dışındaki gönül coğrafyamızda da bu birlik ve beraberliğin emareleri var. Vatanımızın ve milletimizin geleceği için birlik ve beraberliğimiz bizim sigortamız” diye konuştu.

Gecede “Ben Anadoluyum” sunumu, Kütahya tanıtım videosu ile halk oyunları gösterisi sunuldu. 

Biz Birlikte Güçlüyüz programı plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih Özden, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, STK Temsilcileri ile bazı daire müdürleri katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.