Benim Kulübüm Yeşilay Projesi, İlköğretimde

Eğitim 06.12.2018 - 01:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2872+ kez okundu.
 

Benim Kulübüm Yeşilay Projesi, İlköğretimde

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinde Yeşilay farkındalığı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Benim Kulübüm Yeşilay Projesi, Kütahya’da 420 öğrenciye ulaştı.
Öğrenciler Eğlenirken Yeşilay’ı Tanıyor Benim Kulübüm Yeşilay Projesi, 2017 yılından itibaren ilkokul ve ortaokullarda düzenlenen faaliyetlerle öğrencileri bağımlılıklara karşı korumayı hedefliyor. Yeşilay gönüllüleri tarafından ilkokul ve ortaokullarda uygulanan etkinlikler ile öğrenciler hem eğleniyor hem de Yeşilay’ı tanıma imkânı yakalıyor. Bunların yanı sıra proje kapsamında öğrencilerin Yeşilay kulüpleri kurması desteklenirken daha önce kurulan Yeşilay Kulüplerinin de aktif hale getirilmesi amaçlanıyor. Yeşilay Kütahya Şubesi olarak Şube Başkanı Nuri ÇETİN’in önderliğinde 04.12.2018 tarihinde Merkez Akkent İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda Benim Kulübüm Yeşilay projesini hayata geçirdi. Şube Başkanı Nuri ÇETİN: "Projemizi, toplamda 11 şube olup sayı itibariyle 260’a ulaşan 7. Sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı DPÜ Türkçe Öğretmeni Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ve 17 gönüllü üyemize, Merkez Akkent  İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Engin AYTAÇ’a, okul içinde projemize liderlik eden Yeşilay Kulüp Hocamız Tuba BALI’ya   teşekkür ederiz" dedi. - DORUK
İlkokul ve ortaokul öğrencilerinde Yeşilay farkındalığı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Benim Kulübüm Yeşilay Projesi, Kütahya’da 420 öğrenciye ulaştı.

Öğrenciler Eğlenirken Yeşilay’ı Tanıyor

Benim Kulübüm Yeşilay Projesi, 2017 yılından itibaren ilkokul ve ortaokullarda düzenlenen faaliyetlerle öğrencileri bağımlılıklara karşı korumayı hedefliyor.

Yeşilay gönüllüleri tarafından ilkokul ve ortaokullarda uygulanan etkinlikler ile öğrenciler hem eğleniyor hem de Yeşilay’ı tanıma imkânı yakalıyor. Bunların yanı sıra proje kapsamında öğrencilerin Yeşilay kulüpleri kurması desteklenirken daha önce kurulan Yeşilay Kulüplerinin de aktif hale getirilmesi amaçlanıyor.

Yeşilay Kütahya Şubesi olarak Şube Başkanı Nuri ÇETİN’in önderliğinde 04.12.2018 tarihinde Merkez Akkent İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda Benim Kulübüm Yeşilay projesini hayata geçirdi. Şube Başkanı Nuri ÇETİN: "Projemizi, toplamda 11 şube olup sayı itibariyle 260’a ulaşan 7. Sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı DPÜ Türkçe Öğretmeni Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya TOPÇUOĞLU ve 17 gönüllü üyemize, Merkez Akkent  İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Engin AYTAÇ’a, okul içinde projemize liderlik eden Yeşilay Kulüp Hocamız Tuba BALI’ya   teşekkür ederiz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.