Belediye Önünde, Gençlik ve Cumhuriyet Festivali

Güncel 27.10.2021 - 15:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2910+ kez okundu.
 

Belediye Önünde, Gençlik ve Cumhuriyet Festivali

Kütahya Belediyesi, Cumhuriyetimizin 98'inci yılını 27-28-29 Ekim tarihlerinde 3 gün sürecek Gençlik ve Cumhuriyet Festivali ile taçlandırıyor.
Kütahya Belediyesi, Cumhuriyetimizin 98'inci yılını 27-28-29 Ekim tarihlerinde 3 gün sürecek Gençlik ve Cumhuriyet Festivali ile taçlandırıyor. Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Kütahya’mızda Kütahya Belediyesi önünde üç akşam saat 20.00'de başlayacak olan 27 Ekim'de Haluk LEVENT, 28 Ekim'de EYPiO, 29 Ekim'de DJ Suat ATEŞDAĞLI ve Bora DURAN konserler ücretsizdir. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK: "3 gün boyunca birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı konsere tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Tüm hemşerilerimizi Cumhuriyetimizin 98. Yıl coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz. Konserlerde maske ve mesafe kurallarına dikkat etmemiz, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için önem taşıyor." dedi. - DORUK
Kütahya Belediyesi, Cumhuriyetimizin 98'inci yılını 27-28-29 Ekim tarihlerinde 3 gün sürecek Gençlik ve Cumhuriyet Festivali ile taçlandırıyor.

Kütahya Belediyesi, Cumhuriyetimizin 98'inci yılını 27-28-29 Ekim tarihlerinde 3 gün sürecek Gençlik ve Cumhuriyet Festivali ile taçlandırıyor. Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Kütahya’mızda Kütahya Belediyesi önünde üç akşam saat 20.00'de başlayacak olan 27 Ekim'de Haluk LEVENT, 28 Ekim'de EYPiO, 29 Ekim'de DJ Suat ATEŞDAĞLI ve Bora DURAN konserler ücretsizdir.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK: "3 gün boyunca birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı konsere tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Tüm hemşerilerimizi Cumhuriyetimizin 98. Yıl coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz.
Konserlerde maske ve mesafe kurallarına dikkat etmemiz, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için önem taşıyor." dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.