Belediye Kütahyaspor Liderliği Yakaladı

03.03.2021 - 16:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3965+ kez okundu.
 

Belediye Kütahyaspor Liderliği Yakaladı

Misli.com 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor'umuz bugün deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını 59. Dakikada Güven GÜNERİ'nin attığı gol ile 1-0 kazanarak grubunda liderliğe yükseldi. Rakiplerinden Fethiyespor'un Yomraspor'a 2-0 yenilmesiyle 3 puan farkla öne geçen takımımız Nazilli Belediyesi'nin üstünde liderliği ele geçirerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Başarılar Mavi Şimşekler, Teşekkürler Kütahya Belediyesi - DORUK

Misli.com 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor'umuz bugün deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını 59. Dakikada Güven GÜNERİ'nin attığı gol ile 1-0 kazanarak grubunda liderliğe yükseldi. Rakiplerinden Fethiyespor'un Yomraspor'a 2-0 yenilmesiyle 3 puan farkla öne geçen takımımız Nazilli Belediyesi'nin üstünde liderliği ele geçirerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Başarılar Mavi Şimşekler, Teşekkürler Kütahya Belediyesi - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.