Belediye Başkan Adayı KUTLU; Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Kimler? Sorularını Yanıtladı

Siyaset 17.02.2019 - 16:31, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2710+ kez okundu.
 

Belediye Başkan Adayı KUTLU; Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Kimler? Sorularını Yanıtladı

Basın mensuplarıyla yapılan toplantıda AK Parti Belediye Başkan Adayı A. Sami KUTLU: “Başkanım meclis üyeleri belli oldu mu? Başkan yardımcılarınız kim? Projeler ne zaman açıklanacak?” sorularımıza listelerin genel merkezin onayı sonrası kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi. Belediye Başkan Adayı KUTLU: "Kıymetli dostlar, ismimizin Kütahya AK Parti Belediye Başkan adayı olarak açıklandığı gün itibari ile şehrimizin ziyaret edilmedik yerini bırakmadan her bir vatandaşımızın bizlerden istek ve taleplerini dinlemek için olağanca gücümüz ve günde 18 saate varan çalışma tempomuz ile hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Notlar alıyoruz ( hatta bazı arkadaşlar takılıyor, başkanım kaçıncı ajanda sürekli not alıyorsunuz diyorlar) Bizim belediyecilik anlayışımızda her bireyin fikri, önerisi, şikâyeti ve talebi büyük önem arz ediyor. Söz uçar yazı kalır denildiği gibi bize ulaşan veya ulaştırılan konuları not alıyor, bunları konu başlıkları ile bir araya getirip değerlendirmeye alıyoruz.    İşte tüm bunların cevabı az önce arz ettiğim üzere halkımızdan bize gelen en küçük istek ve talepler dahi değerlendirme süzgecinden geçirilerek hazırlandı ve hazırlanıyor. İnşallah listelerimizi de genel merkezimin onayı sonrasında sizlerle paylaşacağız" dedi. - DORUK

Basın mensuplarıyla yapılan toplantıda AK Parti Belediye Başkan Adayı A. Sami KUTLU: “Başkanım meclis üyeleri belli oldu mu? Başkan yardımcılarınız kim? Projeler ne zaman açıklanacak?” sorularımıza listelerin genel merkezin onayı sonrası kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

Belediye Başkan Adayı KUTLU: "Kıymetli dostlar, ismimizin Kütahya AK Parti Belediye Başkan adayı olarak açıklandığı gün itibari ile şehrimizin ziyaret edilmedik yerini bırakmadan her bir vatandaşımızın bizlerden istek ve taleplerini dinlemek için olağanca gücümüz ve günde 18 saate varan çalışma tempomuz ile hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Notlar alıyoruz ( hatta bazı arkadaşlar takılıyor, başkanım kaçıncı ajanda sürekli not alıyorsunuz diyorlar) Bizim belediyecilik anlayışımızda her bireyin fikri, önerisi, şikâyeti ve talebi büyük önem arz ediyor. Söz uçar yazı kalır denildiği gibi bize ulaşan veya ulaştırılan konuları not alıyor, bunları konu başlıkları ile bir araya getirip değerlendirmeye alıyoruz.

   İşte tüm bunların cevabı az önce arz ettiğim üzere halkımızdan bize gelen en küçük istek ve talepler dahi değerlendirme süzgecinden geçirilerek hazırlandı ve hazırlanıyor. İnşallah listelerimizi de genel merkezimin onayı sonrasında sizlerle paylaşacağız" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.