BBP Genel Bşk Yrd. ALPAKLI: Sorunlarımızı Birlikte Çözeceğiz

Siyaset 25.07.2020 - 15:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3651+ kez okundu.
 

BBP Genel Bşk Yrd. ALPAKLI: Sorunlarımızı Birlikte Çözeceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Teşkilatıyla bir araya gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alpaklı, BBP Merkez Karar Kurul Üyesi Cemil Çoker ve Hasan Uslu ve BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selahattin Çelt, BBP Kütahya İl Başkanı İrfan Keskin basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Teşkilatıyla bir araya gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alpaklı, tüm illerde yürütülen kongre sürecinin devam ettiğini ve büyük kurultay için hazırlıkların sürdüğünü söyledi BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alpaklı, BBP Merkez Karar Kurul Üyesi Cemil Çoker ve Hasan Uslu ve BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selahattin Çelt, BBP Kütahya İl Başkanı İrfan Keskin ve teşkilat mensupları ile buluştu. Türkiye ve Kütahya gündeminin de değerlendirildiği toplantıya partililer de katıldı. BBP’nin tüm Türkiye’de kongre sürecinde olduğuna değinen Alpaklı, “Kütahya teşkilatımızın misafiriyiz. Büyük Birlik Partisinin önümüzdeki süreçte kongrelerini tamamlama ve büyük kurultaya hazırlıklarımız sürüyor. Gündem gerçekten yoğun. BBP olarak kurulduğumuz günden bu yana milli, yerli ve sivil katılımcı anlayışla hareket eden, mazlumun yanında olan ve zalimin karşısında duruşunu her daim gösteren bir siyasi parti” dedi. BBP olarak Meclis’e iki tane kanun teklifi verdiklerini ifade eden Ekrem Alpaklı, “Kanun teklifinde, gençlerimizi, yavrularımızı ve kadınlarımızı insanlık dışı bir şekilde katleden, zulmeden insanlara ve vatan hainleri ile bölücülere idam cezasının getirilmesini istedik. Ancak üzülerek görüyoruz ki, bu caniler bir süre sonra da cezaevlerinden çıkmaktalar. Suçları sabitse mutlak suretle idam cezasının getirilmesini talep ediyoruz. Öncelikle kadınlarımız olmak üzere, tüm siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz. Ailelerimize ve çevremize çok büyük görevler düşüyor. Yeni dünya düzeni dediğimiz sistemde ailelerin ve arkadaşlıkların ikinci plana atıldığı bir dönemde bizler kendi örf ve adetlerimize uygun yeni bir anlayışla bu hain ve canilerden korumamız lazım. İnternet ortamında yapılan düzenleme 9 maddeden oluşuyor. Bizler sansürsüz bir basının olması gerektiğini düşünüyoruz. Ama fikir hürriyetinin sansürsüzlüğü” dedi. Ayasofya ile ilgili de konuşan Alpaklı, “Ayasofya aslına döndü Cuma namazını Ayasofya da kılacağız Ayasofya üzerinden hiçbir siyaseti kabul etmiyoruz 86 yıl önce olması gerek şimdi olmuştur” ifadelerini kullandı. Kütahya ile ilgili sıkıntının da çok büyük olduğunu söyleyen Alpaklı, “Maalesef işsizlik hat safhada. Turizmle ilgili özellikle pandemi sürecinde en çok etkilenen alanlardan birisi turizm sektörü. Kaplıca turizminin burada çok ciddi bir sıkıntı olduğunu biliyoruz. Hükümetimiz tarafından buraya özel teşviklerin verilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Borun kaynağı Kütahyamız. Maalesef borla ilgili dönem dönem yapılan çağrılar yanıtsız kalıyor. Ancak bu konuda ısrarcı olmamız lazım. Bor dünyanın en değerli madenlerinden. Ama bizler ham madde olarak satmak zorunda kalıyoruz. Meselelerimiz çok, sorunlarımız çok el birliği ile bunları çözeceğiz” dedi.  - DORUK
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Teşkilatıyla bir araya gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alpaklı, BBP Merkez Karar Kurul Üyesi Cemil Çoker ve Hasan Uslu ve BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selahattin Çelt, BBP Kütahya İl Başkanı İrfan Keskin basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Teşkilatıyla bir araya gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alpaklı, tüm illerde yürütülen kongre sürecinin devam ettiğini ve büyük kurultay için hazırlıkların sürdüğünü söyledi

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alpaklı, BBP Merkez Karar Kurul Üyesi Cemil Çoker ve Hasan Uslu ve BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selahattin Çelt, BBP Kütahya İl Başkanı İrfan Keskin ve teşkilat mensupları ile buluştu. Türkiye ve Kütahya gündeminin de değerlendirildiği toplantıya partililer de katıldı. BBP’nin tüm Türkiye’de kongre sürecinde olduğuna değinen Alpaklı, “Kütahya teşkilatımızın misafiriyiz. Büyük Birlik Partisinin önümüzdeki süreçte kongrelerini tamamlama ve büyük kurultaya hazırlıklarımız sürüyor. Gündem gerçekten yoğun. BBP olarak kurulduğumuz günden bu yana milli, yerli ve sivil katılımcı anlayışla hareket eden, mazlumun yanında olan ve zalimin karşısında duruşunu her daim gösteren bir siyasi parti” dedi.

BBP olarak Meclis’e iki tane kanun teklifi verdiklerini ifade eden Ekrem Alpaklı, “Kanun teklifinde, gençlerimizi, yavrularımızı ve kadınlarımızı insanlık dışı bir şekilde katleden, zulmeden insanlara ve vatan hainleri ile bölücülere idam cezasının getirilmesini istedik. Ancak üzülerek görüyoruz ki, bu caniler bir süre sonra da cezaevlerinden çıkmaktalar. Suçları sabitse mutlak suretle idam cezasının getirilmesini talep ediyoruz. Öncelikle kadınlarımız olmak üzere, tüm siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz. Ailelerimize ve çevremize çok büyük görevler düşüyor. Yeni dünya düzeni dediğimiz sistemde ailelerin ve arkadaşlıkların ikinci plana atıldığı bir dönemde bizler kendi örf ve adetlerimize uygun yeni bir anlayışla bu hain ve canilerden korumamız lazım. İnternet ortamında yapılan düzenleme 9 maddeden oluşuyor. Bizler sansürsüz bir basının olması gerektiğini düşünüyoruz. Ama fikir hürriyetinin sansürsüzlüğü” dedi. Ayasofya ile ilgili de konuşan Alpaklı, “Ayasofya aslına döndü Cuma namazını Ayasofya da kılacağız Ayasofya üzerinden hiçbir siyaseti kabul etmiyoruz 86 yıl önce olması gerek şimdi olmuştur” ifadelerini kullandı.

Kütahya ile ilgili sıkıntının da çok büyük olduğunu söyleyen Alpaklı, “Maalesef işsizlik hat safhada. Turizmle ilgili özellikle pandemi sürecinde en çok etkilenen alanlardan birisi turizm sektörü. Kaplıca turizminin burada çok ciddi bir sıkıntı olduğunu biliyoruz. Hükümetimiz tarafından buraya özel teşviklerin verilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Borun kaynağı Kütahyamız. Maalesef borla ilgili dönem dönem yapılan çağrılar yanıtsız kalıyor. Ancak bu konuda ısrarcı olmamız lazım. Bor dünyanın en değerli madenlerinden. Ama bizler ham madde olarak satmak zorunda kalıyoruz. Meselelerimiz çok, sorunlarımız çok el birliği ile bunları çözeceğiz” dedi.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.