Başkan HİZARCIOĞLU KARAMAN: Kütahya’ya DEVA Olma, Yolunda Hazırız

Siyaset 21.08.2020 - 11:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3934+ kez okundu.
 

Başkan HİZARCIOĞLU KARAMAN: Kütahya’ya DEVA Olma, Yolunda Hazırız

Ali BABACAN tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kütahya İl Teşkilatı, İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN Başkanlığında 17 Ağustos'ta ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.
Ali BABACAN tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kütahya İl Teşkilatı, İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN Başkanlığında 17 Ağustos'ta ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi. DEMOKRASİ VE ATILIM (DEVA) PARTİSİ Kütahya İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN: "Tüm teşkilatımızın ortak noktası Deva Partisi Gönüllüsü olmamızdır. Genel Başkanımız Sayın ALİ BABACAN  tarafından  yetkilendirildiğimiz günden bu yana Kurucu Üyelerimiz Yalçın CAN, Mesut DÖNMEZ, Şerife Güneş ERŞAHİN  ve gönüllü ekibimizle birlikte İl Yönetimi Teşkilat Çalışmaları Temmuz ayı içerisinde  tamamlanmış ve  Genel Merkezimizce  onaylanmış olup, Yönetim kurulumuz ilk toplantısını 17 Ağustos'ta yapmıştır. 30 kişilik İl Yönetim kurulunda toplumunun her kesimini temsil edebilecek kişiler yer almıştır. Ortak akla, istişareye inandık ve iyi bir ekip oluşturduk. Güzel Şehrimiz Kütahya’ya Deva olmak yolunda hizmete hazırız. Beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN başta olmak üzere kurucu üyelerime, tüm teşkilat başkan yardımcılarıma, il yönetim kuruluma, tüm DEVA gönüllülerine ve yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN Başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalçın CAN, Mesut DÖNMEZ, Şerife GÜNEŞ ERŞAHİN, Musa AKÇA, Samet İNCEKARA, Hatice Nur ÇAVUŞOĞLU, Yüksel ALHAN, Julide UŞAKLIGİL, Recep GERÇEK, Lütfi YİĞİT, Murat MAZI, Fikret HASKAN, Nurdan ÖZKARACA, Ufuk SAĞLAM, Abdullah TÜRK, Mehmet CANBAZ, Yalçın BARCIK, Halil EKER, Mustafa OK, Şükriye YAVUZ DURAK, Elif GÜNEŞ, Münir CEYLAN, Murat Gazi UZUNAY, Nejat SONKURT, Aladdin UÇAR, Aydın YETKİN, Fatma BAYRAM, Beytullah KESKİN, Resul OK'tan oluşmaktadır. Görev Dağılımı Gerçekleşti İlk Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı gerçekleştirilmiş. İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN, İl Sekreterliğinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Jülide UŞAKLIGİL, İl ve İlçe  Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Musa AKÇA, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut DÖNMEZ, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nejat SONKURT, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aladdin UÇAR, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat MAZI, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Elif GÜNEŞ, Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Samet İNCEKARA, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yalçın BARÇIK, Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Lütfi YİĞİT, Basın ve Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yalçın CAN, Eğitim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa OK olarak belirlenmiştir. - DORUK
Ali BABACAN tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kütahya İl Teşkilatı, İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN Başkanlığında 17 Ağustos'ta ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.

Ali BABACAN tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kütahya İl Teşkilatı, İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN Başkanlığında 17 Ağustos'ta ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.

DEMOKRASİ VE ATILIM (DEVA) PARTİSİ Kütahya İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN: "Tüm teşkilatımızın ortak noktası Deva Partisi Gönüllüsü olmamızdır. Genel Başkanımız Sayın ALİ BABACAN  tarafından  yetkilendirildiğimiz günden bu yana Kurucu Üyelerimiz Yalçın CAN, Mesut DÖNMEZ, Şerife Güneş ERŞAHİN  ve gönüllü ekibimizle birlikte İl Yönetimi Teşkilat Çalışmaları Temmuz ayı içerisinde  tamamlanmış ve  Genel Merkezimizce  onaylanmış olup, Yönetim kurulumuz ilk toplantısını 17 Ağustos'ta yapmıştır. 30 kişilik İl Yönetim kurulunda toplumunun her kesimini temsil edebilecek kişiler yer almıştır.

Ortak akla, istişareye inandık ve iyi bir ekip oluşturduk. Güzel Şehrimiz Kütahya’ya Deva olmak yolunda hizmete hazırız.

Beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN başta olmak üzere kurucu üyelerime, tüm teşkilat başkan yardımcılarıma, il yönetim kuruluma, tüm DEVA gönüllülerine ve yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri

Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN Başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalçın CAN, Mesut DÖNMEZ, Şerife GÜNEŞ ERŞAHİN, Musa AKÇA, Samet İNCEKARA, Hatice Nur ÇAVUŞOĞLU, Yüksel ALHAN, Julide UŞAKLIGİL, Recep GERÇEK, Lütfi YİĞİT, Murat MAZI, Fikret HASKAN, Nurdan ÖZKARACA, Ufuk SAĞLAM, Abdullah TÜRK, Mehmet CANBAZ, Yalçın BARCIK, Halil EKER, Mustafa OK, Şükriye YAVUZ DURAK, Elif GÜNEŞ, Münir CEYLAN, Murat Gazi UZUNAY, Nejat SONKURT, Aladdin UÇAR, Aydın YETKİN, Fatma BAYRAM, Beytullah KESKİN, Resul OK'tan oluşmaktadır.

Görev Dağılımı Gerçekleşti

İlk Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı gerçekleştirilmiş. İl Başkanı Gülçin HİZARCIOĞLU KARAMAN, İl Sekreterliğinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Jülide UŞAKLIGİL, İl ve İlçe  Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Musa AKÇA, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut DÖNMEZ, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nejat SONKURT, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aladdin UÇAR, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat MAZI, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Elif GÜNEŞ, Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Samet İNCEKARA, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yalçın BARÇIK, Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Lütfi YİĞİT, Basın ve Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yalçın CAN, Eğitim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa OK olarak belirlenmiştir. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.