Başkan ERİLBAYLI, Hükümete Çağrıda Bulundu

Güncel 22.03.2020 - 14:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3242+ kez okundu.
 

Başkan ERİLBAYLI, Hükümete Çağrıda Bulundu

Korona virüsünden dolayı esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Kütahya Fotoğrafçılar, Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, devlete ekonomik destek kararı alması çağrısında bulundu..
Korona virüsünden dolayı esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Kütahya Fotoğrafçılar, Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, devlete ekonomik destek kararı alması çağrısında bulundu.. Kütahya Fotoğrafçılar, Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı: “Kütahya'daki esnafların birçoğu kepenklerini indirmek zorunda kaldı. İhracatlarımızın iptal edilmesi, turizm bölgelerinden gelen rezervasyon iptalleri, okulların ve toplu yaşam alanlarının tatil edilmesi ve yasaklanması esnafımızı zor durumda bırakmıştır. Bu zor günlerimizde bu kötü virüsten bir an önce kurtulmak en büyük temennimizdir. Devletimiz her zaman böyle günlerde halkının ve esnafının yanında olmuştur. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza dair inancımız tamdır. Esnafımızın bu günleri atlatabilmesi için, gelir vergisi, katma değer vergisi, SSK ve Bağkur primlerinin ertelenmesi, elektrik, doğalgaz ve su başta olmak üzere mali yüklerin ertelenmesi, esnafımıza daha önce verildiği gibi 6 ay ödemesiz faizsiz kredi verilmesi, Bağkur borcu nedeniyle muayene ve ilaç alamayan esnafımızın muayene ve ilaca ulaşması sağlanmalıdır. Ayrıca kredi borcu olan esnaf ve sanatkarlarımızın kredi taksitleri ertelenmelidir” dedi. - DORUK
Korona virüsünden dolayı esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Kütahya Fotoğrafçılar, Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, devlete ekonomik destek kararı alması çağrısında bulundu..

Korona virüsünden dolayı esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Kütahya Fotoğrafçılar, Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, devlete ekonomik destek kararı alması çağrısında bulundu..

Kütahya Fotoğrafçılar, Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı: “Kütahya'daki esnafların birçoğu kepenklerini indirmek zorunda kaldı. İhracatlarımızın iptal edilmesi, turizm bölgelerinden gelen rezervasyon iptalleri, okulların ve toplu yaşam alanlarının tatil edilmesi ve yasaklanması esnafımızı zor durumda bırakmıştır. Bu zor günlerimizde bu kötü virüsten bir an önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

Devletimiz her zaman böyle günlerde halkının ve esnafının yanında olmuştur. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza dair inancımız tamdır. Esnafımızın bu günleri atlatabilmesi için, gelir vergisi, katma değer vergisi, SSK ve Bağkur primlerinin ertelenmesi, elektrik, doğalgaz ve su başta olmak üzere mali yüklerin ertelenmesi, esnafımıza daha önce verildiği gibi 6 ay ödemesiz faizsiz kredi verilmesi, Bağkur borcu nedeniyle muayene ve ilaç alamayan esnafımızın muayene ve ilaca ulaşması sağlanmalıdır. Ayrıca kredi borcu olan esnaf ve sanatkarlarımızın kredi taksitleri ertelenmelidir” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.