Başkan CEYHUN: Kütahya için Hizmete Devam

Spor 29.12.2020 - 15:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2811+ kez okundu.
 

Başkan CEYHUN: Kütahya için Hizmete Devam

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Kütahya için yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin CEYHUN,  Kütahya için yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin CEYHUN: “Tavşanlı- Domaniç Karayolunun çok yakında ihale ilanının yayınlayıp, Karayolu ihalesinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Zafer OSB Bölgesi’nde Yuteks firmasına 70bin 532 m2 alanın tahsisinin verilmesi ve bu işletmede 2200 vatandaşımıza istihdam müjdesi, halk arasında büyük sevinç oluşturdu.  Geçtiğimiz günlerde Bölgemizde meydana gelen, don ve dolu olayının ardından; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından zarar gören çiftçilerimizin, zararlarının karşılanması için 3 milyon TL'lik destek müjdesi ve Domaniç İlçemizde yapılacak; 10 yataklı İlçe Hastanesinin yapım ihalesinin tamamlanması ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi;  tam donanımlı Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi açılacak.  Başkan CEYHUN: “Hemşehirlilerimize, Kısa Zamanda Büyük Bir Müjde Daha Geliyor” Tavşanlı Domaniç Karayolu’nun yapımı beklenen 15,2 km’lik bölümünün, Ocak ayı içerisinde ihaleye çıkacağı ve kısa zamanda tamamlanıp, vatandaşımızın hizmetine girmesi bekleniliyor. AK Parti Kütahya Milletvekillerimiz, Sayın Ahmet TAN, İshak GAZEL ve Ceyda ÇETİN ERENLER ile birlikte, sık sık yapmış olduğumuz ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyaretlerimizde dile getirdiğimiz ve Sayın Bakanımız, KARAİSMAOGLU'nun Kütahya ziyaretlerinde de kendisine yolu bizzat göstererek talepte bulunduğumuz, Tavşanlı Domaniç karayolunun bu ay içerisinde ihale ilanının yayınlanıp, ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. Bölgemizde Şuanda daha önce başlanan; Emet Hisarcık, Simav Hisarcık, Emet Tavşanlı, Abide Simav, Çavdarhisar Emet, Kütahya Aslanapa yokuş, yol yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış ve halkımızın kullanımına açılmış durumda.”dedi.  –Doruk/Nida
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Kütahya için yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin CEYHUN,  Kütahya için yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin CEYHUN: “Tavşanlı- Domaniç Karayolunun çok yakında ihale ilanının yayınlayıp, Karayolu ihalesinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Zafer OSB Bölgesi’nde Yuteks firmasına 70bin 532 m2 alanın tahsisinin verilmesi ve bu işletmede 2200 vatandaşımıza istihdam müjdesi, halk arasında büyük sevinç oluşturdu. 

Geçtiğimiz günlerde Bölgemizde meydana gelen, don ve dolu olayının ardından; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından zarar gören çiftçilerimizin, zararlarının karşılanması için 3 milyon TL'lik destek müjdesi ve Domaniç İlçemizde yapılacak; 10 yataklı İlçe Hastanesinin yapım ihalesinin tamamlanması ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi;  tam donanımlı Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi açılacak. 

Başkan CEYHUN: “Hemşehirlilerimize, Kısa Zamanda Büyük Bir Müjde Daha Geliyor”

Tavşanlı Domaniç Karayolu’nun yapımı beklenen 15,2 km’lik bölümünün, Ocak ayı içerisinde ihaleye çıkacağı ve kısa zamanda tamamlanıp, vatandaşımızın hizmetine girmesi bekleniliyor.

AK Parti Kütahya Milletvekillerimiz, Sayın Ahmet TAN, İshak GAZEL ve Ceyda ÇETİN ERENLER ile birlikte, sık sık yapmış olduğumuz ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyaretlerimizde dile getirdiğimiz ve Sayın Bakanımız, KARAİSMAOGLU'nun Kütahya ziyaretlerinde de kendisine yolu bizzat göstererek talepte bulunduğumuz, Tavşanlı Domaniç karayolunun bu ay içerisinde ihale ilanının yayınlanıp, ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Bölgemizde Şuanda daha önce başlanan; Emet Hisarcık, Simav Hisarcık, Emet Tavşanlı, Abide Simav, Çavdarhisar Emet, Kütahya Aslanapa yokuş, yol yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış ve halkımızın kullanımına açılmış durumda.”dedi.  –Doruk/Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.