Baro Başkanı ATAM, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti

Spor 16.01.2021 - 01:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3721+ kez okundu.
 

Baro Başkanı ATAM, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti

Kütahya Baro Başkan Av. Ahmet ATAM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Doruk Gazetesi'ni ziyaret etti.
Kütahya Baro Başkan Av. Ahmet ATAM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Doruk Gazetesi'ni ziyaret etti. Kütahya Baro Başkan Av. Ahmet ATAM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilimiz basın mensuplarına ziyarette bulundu. Başkan ATAM, Baro çalışmaları hakkında bilgiler verirken; Kütahya ve ülke gündemine dair görüşmeler yapıldı. Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Demokratik Hukuk Devletinin olmazsa olmazı sayılan hak ve özgürlüklerin gelişip, halkın her tabakasına hakkıyla yayılmasını sağlayan doğru ve tarafsız haber adına büyük gayret sarf eden basın mensuplarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi. Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Sizleri takdirle takip ediyoruz, sosyal bir yapıya sahipsiniz, pandemi her kesimi etkiledi maalesef. Sizin nezdiniz de tüm Avukatlarımıza kolaylıklar diliyoruz" dedi. Kurucumuz Ahmet ARABACI, Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM'a günün anısına gazetemize özel tasarlanmış olan saatimizi takdim etti. Basına her daim destek veren Kütahya Barosuna, iletişimin sağlıklı yapılmasını sağlayan tüm Kütahya Barosu ekibine, Doruk Gazetesi olarak teşekkür ederiz. - DORUK
Kütahya Baro Başkan Av. Ahmet ATAM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Doruk Gazetesi'ni ziyaret etti.

Kütahya Baro Başkan Av. Ahmet ATAM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Doruk Gazetesi'ni ziyaret etti.

Kütahya Baro Başkan Av. Ahmet ATAM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilimiz basın mensuplarına ziyarette bulundu. Başkan ATAM, Baro çalışmaları hakkında bilgiler verirken; Kütahya ve ülke gündemine dair görüşmeler yapıldı.

Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Demokratik Hukuk Devletinin olmazsa olmazı sayılan hak ve özgürlüklerin gelişip, halkın her tabakasına hakkıyla yayılmasını sağlayan doğru ve tarafsız haber adına büyük gayret sarf eden basın mensuplarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi.

Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Sizleri takdirle takip ediyoruz, sosyal bir yapıya sahipsiniz, pandemi her kesimi etkiledi maalesef. Sizin nezdiniz de tüm Avukatlarımıza kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Kurucumuz Ahmet ARABACI, Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM'a günün anısına gazetemize özel tasarlanmış olan saatimizi takdim etti.

Basına her daim destek veren Kütahya Barosuna, iletişimin sağlıklı yapılmasını sağlayan tüm Kütahya Barosu ekibine, Doruk Gazetesi olarak teşekkür ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.